tiistai 5. tammikuuta 2016

Vuositarot 2016/ Tammikuu

Tammikuun kortiksi nousee LANTTIEN KUNINGATAR

- fyysinen hyvinvointi, kehosta huolehtiminen, aistillisuus, ansaittu lepo, ulospäin säteilevä sisäinen kauneus -
”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.

Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana"

 
"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."

Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Hän uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä. Lanttien kuningattaressa on elämää ylläpitävää voimaa, ja hänestä uhkuu naisellista rakkautta. Hän on tasapainoinen niin henkisesti kuin fyysisestikin ja osaa nauttia kehon aistillisuudesta. Hän tietää omasta kokemuksestaan että kehon hyvinvoinnista on pidettävä huolta, jotta myös mieli ja sielu voivat hyvin.

Sinulla on paljon ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä. Mutta kun koko olemuksesi on tasapainossa, piilevät kykysi pääsevät esiin. Silloin elämänenergiasi voi alkaa virrata vapaasti ja luovuutesi alkaa kukoistaa. Nauti käytännön kyvyistäsi jokapäiväisessä elämässä ja kylvä ympärillesi iloa, turvallisuuden tunnetta ja yltäkylläisyyttä. Löydä omat keinosi, joiden avulla voit saavuttaa sellaisen kokonaisvaltaisen tasapainon, jota Lanttien kuningatar edustaa.
 
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee."


Miten kohtelet itseäsi? Osaatko arvostaa kehoasi ja pitää siitä huolta?

TUNNEN OLONI TURVALLISEKSI. NAUTIN AISTILLISUUDESTANI.
***
Ihan eittämättä tulee mieleen tammikuu ja se, miten ihmiset alkavat laihduttamaan ja tekemään jotain, jotta olisi parempi olo. Joulukinkut ovat muuttuneet kinkuiksi ihan oikeasti vyötärölle, olo on tukala ja hengästyttää kun laitat kengännauhoja kiinni. Ihan kamalaa. Jari Bull Mentula pohtii blogissaan, että miksi ihmiset lihovat jouluna? Jouluna on samat päivät siinä missä muutkin. Niin, Jari Bull Mentula varmaan grillaa kanaa oli kesä tai talvi, satoi tai paistoi. Ja sen huomaa. Vaikka joululaulussakin lauletaan, miten jouluna koko yö syöpötellään, ainakin minusta kuoriutuu joulun myötä todellinen mässäilijä. Ihan kamalaa. Ei se jouluyö riitä. Siinä menee helposti pari- ehkä jopa kolmekin viikkoa. Ensin alkaa pikkujouluateriat ja pikkujoulujuhlat, tämän jälkeen itse joulu joka päättyy uuteen vuoteen ja tämän jälkeen tulee Loppiainen. Ja aina syödään! Ja juodaan! Ja rahaa palaa ja elintaso kerääntyy mahaan! Sellaista se monilla on.
Täytyy kyllä sanoa että tässä kuosissa on kauhean vaikea nauttia aistillisuudestani. Koen olevani kuin Michelin mies, posket ratkeaa kun hymyilen ja sämpylät ovat kainaloissa ja kokonainen taikina keskivartalossa. Tunnen olevani kaikkea muuta kuin aistillinen, hehkeä, kaunis nainen. Mutta onneksi tämän kuukauden teemana onkin kiinnittää huomiota siihen, että jottain tarttis tehrä. Itse ainakin huomaan että olo on ollut paljon parempi 20 voipakettia hoikentuneena. Olo on pirteämpi, posket eivät ratkea, eivätkä työkaverit enää odota koska pääsiäisvauvani syntyy. Kyllä se siitä. Lanttien kuningatar osoittaa, miten karun ja hedelmättömän ajanjakson jälkeen olet paratiisissa. Ihan oikeasti. Nyt se matka vasta alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)