lauantai 16. tammikuuta 2016

Viikonlopun tunnelmat

Huomenta!

TAAS on viikonloppu. Pitänee katsoa kortit, kuten aina ennenkin :-) En voi muuta kuin ihmetellä, mihin tämä aika rientää?

Lähimenneisyys: SAUVAT 3. HYVE




 
-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-

Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Jos tiedät, mitä tahdot, ja olet vilpitön ja sopusoinnussa todellisen olemuksesi kanssa, menestys ja täyttymys seuraavat luonnostaan.
***
Tämä hetki: MALJAT 8. UUPUMUS

 

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi.

Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä.
 

 Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

On tullut aika asettaa rajoja. Jos annat jatkuvasti käyttää itseäsi hyväksi, heität runsaasti arvokasta aikaa hukkaan.
Uskallan kohdata muutokset ja tehdä niiden vaatimat ratkaisut. 
***

Lähitulevaisuus: SAUVAT 5. TAISTELU
 

- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-
 
Tämä kortti kuvastaa yrittämistä, sinnikkyyttä ja tervettä kilpailuhenkeä. Kilpaileminen ei ole suunnattu ketään vastaan vaan se on kuin leikki, josta voi nauttia. Kortti ilmentää myös ryhmässä toimimista ja sitä, miten tärkeää on löytää yhteisiä näkemyksiä ja päämääriä sen sijaan, että voimavaroja tuhlataan turhaan kiistelyyn. Kortti kuvaa luovaa voimaa, joka etsii purkautumiskanavia. Sauvojen 5. symboloi myös kokemusten hankkimista rauhassa, turhia kiirehtimättä.

Etsi sopiva tapa saada sisälläsi oleva patoutunut energia liikeelle. Luova toiminta muodossa tai toisessa on nyt hyvästä. Etsi ystäviä, jotka ymmärtävät sinua, ja joiden kanssa voit olla oma itsesi ja ilmaista myös turhautumisen ja ahdistuksen tunteita. Voi myös purkaa tarmoasi fyysiseen toimintaan. Pääasia on, että saat energiasi liikkeelle. Muista kuitenkin säilyttää leikkisä asenne toiminnassasi.

- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.
   
"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

"Annan itselleni mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa."
***
MUKAVAA VIIKONLOPPUA SINULLE!

2 kommenttia:

  1. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit vierailulle myös Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa! Menenkin heti katsomaan, mitä sinä olet kirjoitellut :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)