keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Miekkojen 4. Keskiviikkona

Tervehdys!

Tämän päivän teema on Miekkojen 4. Aselepo.


”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana.
 
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
 
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.
 
ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
*** 
Voisiko taas paremmin osua ja upota? Olen tullut eilen kotiin leikkauksesta ja nyt minulla on pitkä sairasloma. Nyt elän toipumisen aikaa, ja kuten Miekkojen neljä osoittaa, annan parantavan energian vaikuttaa itsessäni. Olen todella kipeä. Minulla on vahvat särkylääkkeet ja ne saavat aikaan sen, että olen joko todella uninen tai sitten olen huonovointinen. Onneksi minun ei tarvitse suoriutua mistään. Suurin urakkani on vessassa käynti tai makuulle meneminen tai sieltä ylös nouseminen. Jännittävää nähdä, miten nopeasti tästä toivun, sillä minulla ei ole aikaisempaa kokemusta!
Toivottavasti sinä voit paremmin.
Ihanaa päivän jatkoa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)