tiistai 24. toukokuuta 2016

Alkuviikon aatokset

Miten viikkosi on pyörähtänyt käyntiin? Ainakin meillä täällä etelä-suomessa on ollut todella lämmintä ja hyvä niin.

Otin nyt taas Pagan Catsit käyttöön ja kurkkaan vähän tämän viikon energioihin.

Lähimenneisyys: LANTTIEN 6.


"Giving and receiving physical resources."

Tämä kortti on nostettu jo kolmatta kertaa peräkkäin. Sen vaikutus on vahva. Nautitaan fyysisistä voimavaroista. Keräten niitä, nauttimalla niistä ja auttamalla vaikka toisia.
 ***

Tämä hetki: KOHTALO"The wheel of life is spinning and where it will land is uncertain. Those who are centered will feel the effects less than those who cling to the edge."

Tämäpä on jännittävä kortti. Pienikorvainen sinivalkoinen kissa pyörittää kohtalonpyörää tassullaan ja ilme on melkoisen epävarma. Mihin pyörä napsahtaa? Sen saamme kohta tietää. Taustalla on kynttiöitä, kirjoja, tiimalasia ja pulloja. Ihan kuin olisimme jossakin työhuoneessa tai laboratoriossa. Jotain taikoja tässä nyt tehdään ja katsotaan tulevaan. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.
***

MIEKKOJEN 4.


"A needed respite from troubles."
 
Jotain ongelmia nyt on tulossa ja on aikaa hengähtää tai sitten tämä tarkoittaa sitä, että ongelmia ei juuri nyt todellakaan ole, joten on aikaa hengähtää. Tämä on vähän tulkinnanvarainen. Edellä oleva Kohtalon kortti on yleensä aina positiivinen ja tuo todellakin jotain hyvää tullessaan. Siinä mielessä tämä voisi olla jatkumoa sille, että nyt sinua ei koetella.
Valkoinen kissa nukkuu tyytyväisenä punaisella pedillään. Maljassa on lämmintä ruokaa tai juomaa ja kynttilä valaisee lähitienoon. Patsa on koristeena pöydällä, melkein kuin alttarilla. Neljä miekkaa on hienosti aseteltu taustalle. 
Nyt vaan ollaan. Hengähdetään.

Kivaa päivää Sinulle, lukijani!!!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)