tiistai 31. toukokuuta 2016

Bohemian Big Cats

Huomenta!

Tänään katsotaankin kissakortteja. Olo on vähän kuin etelässä; tiedossa on että kuuma päivä on tulossa. Vielä ehtii tehdä päivän puuhia; tämän jälkeen on yhtä hellettä. Ja hyvä niin!

Lähimenneisyydessä näyttäytyy LANTTIEN 9.Miten iloitsenkaan tuosta punarinnasta! Valkoisella kauniilla kissallakin on kesä. Tausta viheriöi ja elämä hymyilee!


-Material prosperity
- comfort and contentment
- a refined and privileged way of life
- independence and self- reliance
- achieving a civilised lifestyle
***

Tämä hetki: Maljojen Kuningas
-Holding back your creativity
- being rather "buttoned up"
- Longing to buck your duties - but knowing you can`t
- Occasional outbursts of anger - a result of emotional repression

No tässä on harmaaherra kuningas iso malja kädessä. Koko kuva on vähän kuin Harmaa. Kuninkaallinen sininen viitta kyllä tulee komiasti esiin. Rauhallista. Hiljaista. Seesteistä.
***

Lähitulevaisuus: AURINKO

 
"- Clarity and mental openness
- insight and enlightenment
- magnificence and richness
- stepping out with confidence
- sheer vitality"


Aurinko valaisee muutkin kortit. Jotenkin jännä, miten kauniita tämän pakan kortit ovat, niin tämä valoa tuottava Aurinko ei kuitenkaan ole niin värikäs ja aurinkoinen kuin se voisi olla. Ehkäpä merkitys on aavistuksen erilainen. Kilpikonnavärityksellinen kisumisu ratsastaa puuhevosella. Lieneekö poseerausta varten? Hänellä on päällään jotain, mitä en ymmärrä. Korsetti? Tukiliivi? Onko hän vielä pieni pentu? Saattaisi olla! Hyvin hoidetut puksipuut näkyvät taustalla. Koti on muutenkin hyvin hoidettu. Tämä kortti puhkuu elinvoimaa!

AURINKOISTA PÄIVÄÄ SINULLE!!!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)