keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Maljojen 6. Vuositarot 2016/ Kesäkuu

Toukokuun ERAKKO- vaiheen jälkeen tunteet pääsevät valloilleen! Kesäkuun teemakorttina on nimittäin MALJOJEN 6. ja se on pakan eräs voimakkain seksuaalisuuden kortti. Maljojen 6 - MIELIHYVÄ - lupaa rikasta vuorovaikutusta kumppanin kanssa.

Aurinko paistaa, vaatteet vähenevät ja halut heräävät? Näinköhän???Ainakin vietämme tässä kuussa keskikesän juhlaa juhannusta, ja silloin nyt ainakin jokaisesta meistä kehkeytyy oikea luonnon lapsi. Jos toukokuu on ollut hiljaista ja rauhallista itsetutkiskelun aikaa niin nyt sitten olemme heränneet kirjaimellisesti eloon! Tunteet pääsevät valloilleen, himoa ja nautintoa unohtamatta.
- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.

Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?

Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa se kumppanisi kanssa.
 
Ja/ Tai: Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

***
Vauhdikasta kesäkuuta Sinulle!!! 

*** 
Jaa-a. Miltä kuulostaa? No minulla ainakin on toukokuu ollut oikeasti hiljaista vähän erakkomaista olemista. Olen ollut pois töistä ja toipumassa. Kesäkuulle on suunnitelmissa kaikenlaista pientä kivaa tapahtumaa. Saas nähdä miten auvoista tämä elo tulee olemaan Maljojen Ritarin kanssa. Sitä odotellessa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)