sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Naisenergiaa!

Huomenta!

Tämän päivän kortit kertovat huikeasta feminiinisestä naisenergiasta. Katsokaa vaikka!

Lähimenneisyys: Maljojen Prinsessa



-elämänilo, itseluottamus, keveys, vapaasti virtaavat tunteet, mustasukkaisuudesta luopuminen-

Maljojen prinsessa tanssii vapauden tanssia. Hän ei tunne tarvetta takertua asioihin tai ihmisiin. Tämä täydellinen omistushalun puute tekee hänestä vetovoimaisen ja saa hänet suhtautumaan muihin lempeästi. Hänen rakkautensa on puhdasta kaikista vaatimuksista ja syytöksistä. Maljojen Prinsessa on tutkinut tarkasti sisintään ja tehnyt sovinnon oman menneisyytensä kanssa.

Kortti symboloi sisäistä vapautta ja kykyä nauttia elämän eri puolista täysipainoisesti. Maljojen Prinsessa pystyy irtautumaan arkisista rutiineista ja antautumaan kauneudelle, niin sisäiselle kuin ulkoisellekin. Hän osaa kommunikoida tunteistaan ja kokemuksistaan sisäisestä totuudestaan käsin, ja hänen vilpittömyytensä koskettaa ihmisiä syvästi. Hän ei tee vääränlaisia kompromisseja rakkauselämässään.

Kortti kehottaa löytämään itsestään parhaat puolet, ne jotka tuottavat iloa ja mielihyvää niin itsellesi kuin muillekin. Uskalla irtaantua hetkeksi kaikista velvotteistasi ja suo itsellesi hieman tilaa ja vapautta.

Kykenetkö irtautumaan omistushalusta ja mustasukkaisuudesta?

Uskallan ilmaista rakkauteni rehellisesti ja avoimesti.

***
Miekkojen Kuningatar


 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
 
 Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***

Lähitulevaisuus: Lanttien Kuningatar
 

- fyysinen hyvinvointi, kehosta huolehtiminen, aistillisuus, ansaittu lepo, ulospäin säteilevä sisäinen kauneus -



”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.

Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana"

"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."

Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Hän uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä. Lanttien kuningattaressa on elämää ylläpitävää voimaa, ja hänestä uhkuu naisellista rakkautta. Hän on tasapainoinen niin henkisesti kuin fyysisestikin ja osaa nauttia kehon aistillisuudesta. Hän tietää omasta kokemuksestaan että kehon hyvinvoinnista on pidettävä huolta, jotta myös mieli ja sielu voivat hyvin.

Sinulla on paljon ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä. Mutta kun koko olemuksesi on tasapainossa, piilevät kykysi pääsevät esiin. Silloin elämänenergiasi voi alkaa virrata vapaasti ja luovuutesi alkaa kukoistaa. Nauti käytännön kyvyistäsi jokapäiväisessä elämässä ja kylvä ympärillesi iloa, turvallisuuden tunnetta ja yltäkylläisyyttä. Löydä omat keinosi, joiden avulla voit saavuttaa sellaisen kokonaisvaltaisen tasapainon, jota Lanttien kuningatar edustaa.
 
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee."


Miten kohtelet itseäsi? Osaatko arvostaa kehoasi ja pitää siitä huolta?

TUNNEN OLONI TURVALLISEKSI. NAUTIN AISTILLISUUDESTANI.

***
Mitäs sanotte? Eikö ole aika hienot kortit? Huomasin että Maljojen Prinsessaa emme ole useinkaan pöytään saaneet. Hän näyttäytyy melko harvoin siis. Liittyy vapautumiseen, mustasukkaisuuden voittamiseen jne. Miekkojen Kuningatar on taas tätä hetkeä, järkeenkäypää logiikkaa ja lähitulevaisuudessa Lanttien Kuningatar, mihin tietysti heti tartun.
Olen lihava ja itseinhoni on huipussaan. Olen täällä blogissakin tasaisin väliajoin aloittanut laihduttamista, valittanut läskejäni tai muuten vaan se on vaivannut mieltäni. Nyt olemme siinä pisteessä, että tunnen eristyväni ja vetäytyvän kuoreeni, koska en arvosta itseäni, en kehoani enkä varsinkaan osaa pitää siitä huolta. Aloitan, aloitan ja siihen se lopahtaa. En ymmärrä mikä minun on. Olen sokerikoukussa. Syön suruuni. Mihin suruun, kysyn? En tiedä. Tärkeintä on se, että en itse viihdy kehossani. Asioita jää tekemättä, koska vetoan lihavuuteeni. Näin vanhan tuttuni reissussa, eikä hän tuntenut minua. Olen muutenkin eri näköinen kuin vajaat 10 vuotta sitten, mutta en halunnut mennä vetäisemään häntä hihasta näyttää itseäni! Näin hyvin minulla menee! Olen rapakunnossa ja lihava. Tunnetko, muistatko minua? Mihin on kadonnut se vanha Liisa, joka oli iloinen ja toimelias ja liikkui ja nautti elämästä? Nyt tuntuu siltä että olen keskittynyt vain syömiseen ja nukkumiseen. Sokeritautia odotellessa...
***
Kiitos ja anteeksi. Oli pakko paapattaa.
Kaunista sunnuntaita Sinulle, läskeillä tai ilman!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)