torstai 30. kesäkuuta 2016

Torstai on toivoa täynnä

Hei!

Nyt tekee mieleni istua alas ja katsoa missä mennään. Tarot- kortit toimivatkin tässä oivana apuna.

Lähimenneisyys: MALJAT 8. UUPUMUS


-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi.

Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä.

Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.


On tullut aika asettaa rajoja. Jos annat jatkuvasti käyttää itseäsi hyväksi, heität runsaasti arvokasta aikaa hukkaan. 

Uskallan kohdata muutokset ja tehdä niiden vaatimat ratkaisut. 
***

Tämä hetki: MIEKAT 4. ASELEPO

 
”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana.
 
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
 
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.
 
ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
***

Lähitulevaisuus: SAUVAT 10. TORJUNTA


- torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus-

Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa, tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteitasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaasi ja elämänenergiaasi. Torjuttuina nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi tai väkivallaksi. Jos tälle aggressiolle ei löydy ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa - myös sairastumisena.

Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi - lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja -rajoituksista.

Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemasssa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!

On asioita joita olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!

Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.
***

VOLCANO- Volatility

“Pele (Pay-lay) is the goddess who lives on the Big Island of Hawaii, dwelling there in the craters of the active volcano Kilauea. She is considered passionate, volatile, and capricious, and is perhaps the best known of the panoply of Hawaiian deities. Since 1983, she has been sending ribbons of lava down the mountainside and into the sea, thereby creating new land.

In this image we see her subtle visage in the spewing fire of the volcano. In ancient Hawaiian chants, Pele is described as “She who shapes the sacred land,” and it is from this magnificent and powerful goddess being and her periodic eruptions that new Earth is formed as the resulting lava merges with her sister, the goddess of the sea Na-maka-o-kaha’i (na-MA-ka-HO-ka-HI).

The volatile and unpredictable nature of volcanic eruptions is widely known and in spite of science’s efforts at forecasting these blowups, they sometimes happen without warning. Whether the eruptions are slow and steady or violent and explosive, it is an unstoppable force and one very dramatic way Nature changes and shapes the land.

This is a particularly volatile time for you. Unexpected changes, sometimes quite sudden and dramatic, are occurring in ways that you have absolutely no control over. These occurrences may be so powerful as to shake up what you formerly thought of as the foundations of your security. they may even cause you to reassess the direction your life is taking, to question some of your relationships, or to reevaluate the work you have chosen.

Although these events may rock you world, know that Spirit is the guiding force behind them. It is a matter of finding your trust that Life knows what it is doing in the midst of these storms of change. Is also requires you to make adjustments quickly and to not cling to what was, but instead move forward and welcome with arms wide open what is yet to come, all from a place of being present in this moment. You truly have nothing to fear.”
***
No nyt ei ole muuta sanottavaa kuin että elämme jännittäviä aikoja. Tarotkortit sopivat todella hyvin tähän hetkiseen tilanteeseeni. Koko viikko on mennyt vähän kuin pelastusarmeijalle. Olen ollut väsynyt ja töiden jälkeen lähinnä nukkunut ja illalla käynyt vähän kävelyllä. Kaikki muu on jäänyt. Olen ollut todella uupunut. Maljojen Ritarin kanssa on paukkunut ja räjähdellyt ja nyt olemme tehneet aselevon. Toivon että tämä kestää, todellakin. Mielenkiintoinen tuo Sauvojen 10 tähän loppuun. Tuokoon se rohkeutta olla oma itseni!
Minun oli pakko ottaa tuo luontokortti vielä tähän mukaan. Sekin vahvistaa tätä muuttuvaa maailmaa ja epävakaita oloja. Onneksi ei ole mitään pelättävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)