perjantai 1. heinäkuuta 2016

Lanttien 5. Vuositarot/ Heinäkuu 2016

Tämä taitaa olla tietyllä tapaa vaurauden vuosi, sillä heinäkuuksi meille luvataan jälleen lanttien korttia. Mutta lanttien viisi on melko tummanpuhuva väreiltään. Katsotaanpa!

LANTTIEN 5. HUOLI

 

- huolet, rahahuolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ulkopuolelle jäämisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen-

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa - yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selvittää seuraavalla tavalla:

Punainen kolmio: oma energiasi on estynyt
Keltainen kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
Vaaleansinen kasvava kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
Musta soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
Sininen ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.

 Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.

Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Vain selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Keiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?

Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.


Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi. 

Elän todellisemmin ja rehellisemmin!
***
Olipa kortti varsinkin tähän lomakuukauteen. Miten lomasi on alkanut? Nyt pitänee ajatella positiivisesti ja ottaa tämä kaikki varoituksen korttina. Kesäkuussa kun iloteltiin ja nautittiin elämästä ja läheisyydestä täysin rinnoin, nyt on vähän totisempaa energiaa luvassa. Ettei vain olisi tullut yliammuttua? 

(Ainakin omaan tilanteeseeni tämä kortti sopii todella hyvin. Yritän vältellä tuota pessimismiä. Ja silti se meinaa jostain aina nostaa päätään. 
Minulla on tänään ensimmäinen virallinen lomapäivä! Koko tämä viikko on alkanut päin mäntyä, joten toivon totisesti että tämä lomakuukauteni nostaa vain atmosfäärejään yhä korkeammalle ja korkeammalle!)

Ihanaa heinäkuuta Sinulle, ja pidetään lanteistamme huoli. 

1 kommentti:

  1. Hei,
    Aurinkoa askeliisi lomallasi, heinäkuu on luku 7 energioissa, ja hitaissa, kasvun tunnelmissa, joten paras aika lomalle :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)