keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Yksisarvisajatuksia

Luonto on julma!

Olen seurannut koko päivän pienen pupun kohtaloa. Hän kökötti äitinsä kanssa meidän takapihalla aamulla ennen kuutta, pienellä hiekkatiellä. Varikset uhkasivat nokkia sitä, ja emo suojasi pupua minkä ehti. Aamu valkeni ja ihmiset heräilivät, alkoivat liikkumaan ulkona.  Emo ei uskaltanut kaiken aikaa päivystää pupun luona, koska se pelkäsi ihmisiä. Ja kun tilanne rauhottui, iski varis kiinni. Kahteen otteeseen näin, miten pieni pupu sai nokasta. Se yritti loikkia ja siirtyä pois, mutta varis ei antanut periksi. Toisella kertaa tajusin, että nyt on mentävä väliin. Menin kipin kapin siirtämään pupusen pyyhkeellä läheisen ruusupuskan alle. Se oli flaati ja vertakin tuli vähän pyyhkeeseen. Sinne se puskan alle kierähti. Emo palasi hetken kuluttua päivystämään pupua, mikä ei ollutkaan enää samassa paikassa. Minua asia jäi kuitenkin vaivaamaan ja soitin paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen. Kerroin tilanteen ja he kehottivat tuomaan pupun heille, kävi miten kävi. Lähdin tuota pikaa kenkälaatikko kourassa puskalle ja siitä edelleen autolle. Pupu oli kuollut. Se oli jäykistynyt ja sen silmät olivat auki. Voi pientä. Se oli mennyttä. Hautasin sen kukkapenkin taakse ja olen iloinen edes siitä, etten antanut variksille sitä repimisen iloa, minkä ne olisivat varmasti tehneet, mikäli olisivat saaneet rauhassa nokkia pienen pupun hajalle.

Luonto ON julma!!!

Nyt tarvitsen lohduttavaa Yksisarvisenergiaa!

Lähimenneisyydessä vaikuttaa HAPPY THOUGHTS


Tunteaksesi olosi iloisemmaksi, ajattele esimerkiksi muistoa, joka saa sinut hymyilemään. Onnellisuus on loppujen lopuksi melko yksinkertaista – se juontaa juurensa iloisista ajatuksista. Kortin mukaan olet viime aikoina ajatellut ennemminkin surullisia, negatiivisia ajatuksia. Nyt sinun olisi aika muuttaa ajattelutapaasi positiivisemmaksi. Vaikka elämässäsi olisi tällä hetkellä surullisia tapahtumia on sinulla valta tulla onnelliseksi ajattelemalla positiivisesti iloisia ajatuksia.
Onnellisuus on taianomaista energiaa, joka vetää puoleensa miellyttäviä kokemuksia. Kun sinä olet iloinen, nostatat myös ympärilläsi olevien ihmisten mielialaa. Iloisuutesi saa kaikki voimaan paremmin ja auttaa meitä nauttimaan paremmasta maailmasta.
 ***

Tämä hetki: HEALER

  

"Sinulla on kyky auttaa ja parantaa toisten ihmisten sekä eläinten oloa. Tämä kortti kehottaa sinua luottamaan kykyihisi, sillä sinä et tee yksin parannustyötä. Apunasi ovat enkelit, joilta voit aina pyytää apua.  Mitä enemmän luotat rakkauteen, sitä voimakkaammat ovat kykysi parantaa."
***

Lähitulevaisuus: GRANDPARENT
Sinulla on erityislaatuinen side isovanhempaasi, eikä sitä voi koskaan katkaista. Isovanhempasi rakastaa sinua erityisen paljon, ja heidän rakkautensa auttaa sinua juuri nyt. Isovanhempasi haluaa auttaa sinua, ja jos haluat ottaa avun vastaan, niin pyydä. Paras tapa auttaa isovanhempaasi on olla iloinen ja terve. Pidä hyvää huolta itsestäsi, tee asiat oikein ja teet isovanhempasi kaikella tavalla ylpeäksi.
***
 Tämä teksti ei varmaan selityksiä kaipaa. Ihanaa päivän jatkoa Sinulle!!!

1 kommentti:

  1. Luonto on todella julma. Minä ehdin vain nähdä, miten harakat repivät yhdeltä jajitoveriltaan kaikki pyrstösulat irti. Niinpä olen nyt ruokkinut puolikasta harakkaa (siltä se äyttää ilman pyrstöä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)