perjantai 8. heinäkuuta 2016

Viikonlopun vinkeet!

Huomentapäivää!
Nyt ollaan todellakin lomalla, kun aamukahvi venyy näin pitkäksi.
Kissakortit kutsuivat, ja nyt katsotaankin energioita sitä kautta!

Lähimenneisyys: MALJOJEN 10.

 "Happy Home"

No tämä on todellakin onnellinen koti. Isä ja äiti - musta ja valkoinen- halailevat toisiaan ja heidän lapsensa - mustavalkoiset- leikkivät vieressä pallolla. Kaikki 10 rakkauden maljaa on aseteltu kauniisti kaari-ikkunalle ja jokaisen maljan alta tulee erivärinen kangas joka muodostaa kauniin verhon ikkunalaudalle. Nyt on onnellisen kodin aika! Mikä tekee sinun kotisi onnelliseksi?
***

Tämä hetki: HALLITSIJATAR
"This is a time of great abundance and wonderful creativity. Good energy abounds and is available for you to use and enjoy."

Voi, kovinpa perhekeskeistä aikaa nyt luvataan. Tässäkin äiti vahtii leikkiviä kissanpentujaan ja varmistaa että kaikki on hyvin. Yksi pennuista on erilainen, mutta sekin sulautuu joukkoon! Ympäristö on suorastaan paratiisimainen, niin kaunis! Ja vahvaa äidillistä naisenergiaa tässä on, sillä vesikupissakin on feminiinin symboli. Ah, onnea!
***
  Lähitulevaisuus: MALJOJEN 4.
"Dissatisfaction with reality."
Onko kaikki sitten kuitenkaan niin hyvin? Tässä on jotakin tyytymättömyyttä todellisuuteen. Onko tässä isukki muutaman tuopin jälkeen päivälevolla? Toivottavasti ei! Tai ei sekään väärin ole. Ympäristö on edelleen todella kaunis, kuin paratiisi. Kissa loikoilee puun alla ja puu kukkii todella kauniisti. Kolme maljaa ovat ruohikossa ja yksi kilpikonnan päällä. Kilpikonna on pöytänä. Leppoisa tunnelma silti, vaikka tyytymättömyyttä olisikin!
***
Suomalainen perheyhteisö on myllerryksen kourissa. Minä kun asustelen Maljojen Ritarin kanssa ilman lapsia, emme ole stereotyyppinen perhe. Sen sijaan olen kaverieni edesottamuksia kuunnellut ja kyllä se harva lapsiperhe on yhdessä pysynyt, äiti, isä ja lapsi. Yleisemmin erotaan, on puhumattomuutta, kasvamista erilleen tai mitä ikinä lie! Ja eron jälkeen vasta helvetti alkaan. Joko eksä on hullu tai sen eksä. Tai on vaikeaa löytää täysjärkistä nyksää. Ota siitä sitten selvää.
Eikä tämä lapsettoman pariskunnankaan parisuhde ruusuilla tanssimista ole. Enkä halua arvostella ketään enkä mitään. Kyllä meilläkin vaikeutemme ovat. On tärkeää että ihminen löytää sisältöä elämäänsä, eikä sitä voi tehdä kukaan sinun puolestasi.
Oh, hoh. Menipä vakavaksi!
Muikeaa viikonloppua Sinulle! Nautitaan tästä hetkestä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)