maanantai 25. heinäkuuta 2016

Alkuviikko/ toinen lomaviikko

Huomenta!

Nyt on uusi läppäri alla eikä tarvitse enää valittaa, miten hankalaa tämä kirjoittaminen on...eilen nimittäin vanha HooPeeni pamahti. Ja olo oli toisaalta helpottunut. Nyt sen saa luvalla kadottaa, ja ostin tilalle samantien uuden ja puolta halvemman. Käyttö kun on kuitenkin melko pientä täällä kesämökillä. Mökkikonehan tämä on. Ja koska minä olen tekniikassa muutenkin niin jälkijunassa, niin tabletti tms. ei olisi tullut kuulookaan.

Mutta mennäänpä alkuviikkoon.

WINTER SOLSTICE - Reflection

21
 
"Review the past year and ask yourself what the most important lessons you have had to learn are, what you have accomplished, and what dreams and visions you want to manifest in the upcoming year. Whether it has been a relatively smooth ride or a challenging series of events, acknowledge your experience as being the work of Source, no matter what your judgments, fears or joys are.
Honor whatever has happened over the previous several months with gratitude and forgiveness. Then let it go. Allow yourself some solitude so you can spend some quiet, slow time in reflection.

Once you feel complete, reflect on your present life, especially focusing on what you are grateful for. When you are finished, consider what it to come-all the different possibilities and potential that exist before you. Allow your imagination to roam without limitation or ambition, and see what shows up. Notice how you feel in your body with whatever scenario plays out in your mind. These are previews of that which is gestating, and can manifest and grow when cared for properly. Patience and stillness is called for here, for just as the Earth cycles have their own pace, so does this cycle."
***
Mielenkiintoinen kortti tähän kohtaan. Tänään on ainakin täällä meilläpäin vuosisadan hellepäivä. Nyt maailma on kaikkea muuta kuin sininen, harmaa, valkoinen ja kylmä. Kaiken tämän kesäisen kauneuden ympärillä on hyvä muistaa, mistä kaikesta on kiitollinen. Niinkuin esimerkiksi minä olen siitä nyt kiitollinen että saan olla terve ja viettää kesälomaa yhdessä rakkaan Maljojen Ritarini kanssa.

Mukavaa alkuviikkoa Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)