torstai 13. huhtikuuta 2017

Maljojen 9. Onnellisuus

Huomenta!

Tänään saamme nauttia tästä:

MALJAT 9. ONNELLISUUS
 

- siunaus, onni, sopusointu, syvä ilo,hiljainen tyytyväisyys, syvä rakkaus-
 
Kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia; se on ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden symboli. Tämä kortti kuvataa ylitsevuotavaa rakkautaa sekä lujaa ja tervettä itseluottamusta. Myönteinen mieliala ja asenne luovat hyvää pohjaa myös tulevaisuudelle. Kortti edustaa luovaa mielikuvituksen käyttöä sekä kykyä toteuttaa toiveet. 
 
  "Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.

***

Tämä on kyllä kaunis kortti, sillä olen menossa tänään häihin. Rakkautta siis piisaa! Oma oloni on taas kaikkea muuta kuin rakkaudellinen. Koira on valvottanut koko yön, sillä on ripuli. Tekisi mieli vaan itkeä ja nukkua. Niin väsynyt olen.

Parempaa päivää Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)