tiistai 25. huhtikuuta 2017

Tiistain Ritari

Huomenta!

Pari päivää sitten oli pieni Sauvojen Prinssi- aikakausi, mutta nyt teemaksi nousee

SAUVOJEN RITARI



-tulen tulielementti; voimakas eteneminen; syvällisempi ymmärrys; muutokset-

Tässä kortissa on toimintaa, tulta ja tappuraa. Musta hevonen korskuu liekeissä ja haarniska-asuinen ritari pysyy selässä...Tämä kortti kuvaa kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Kortissa esiintyy myös yksisarvinen. Ritarin kypärä on nimittäin koristeltu yksisarvisen päällä. Se symboloi kolmatta silmää.

Sauvojen Ritari edustaa miehistä energiaa, jota sävyttävät keveys, vitaalisuus ja henkisyys. Hän kaipaa muutosta elämäänsä. Toisinaan energia voi olla rajua, mutta hän osaa olla myös herkkä ja rakastava. Ritari käyttää voimaansa jalosti, ja siksi hänen energiansa on puhdasta ja ravitsevaa. Hänellä on myös kyky nauttia elämästä ja pitää hauskaa.

Kortti kehottaa sinua olemaan täydellisesti mukana elämän pyörteissä. Älä mieti aina sitä, mikä olisi järkevää, vaan uskalla heittäytyä hetken vietäväksi ja katsoa, mitä elämällä on sinulle tarjottavana, kun luovut turhasta kontrolloinnista. Kun uskallat olla oma itsesi, energiasi kevenee ja tunnet itsesi elävämmäksi.

"Ole hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.

Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

"Kun olet valmis hyväksymään täysin itsesi - myös varjopuolesi- sisäinen voimasi kasvaa. Tämä avaa eteesi lähes rajattomat mahdollisuudet.
*** 
Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)