tiistai 18. huhtikuuta 2017

Varovainen alku

Huomenta!

Maanantain teemakortiksi nousee LANTTIEN 8. VAROVAISUUS

-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen, oikeanlainen vaatimattomuus, viisaus, hidas eteneminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

Tämä kortti symboloi ahkeruutta, luovuutta sekä taitoa suoriutua hyvin erilaisista käytännön tehtävistä. Tässä kortissa työnteko- olipa se sitten ruumiillista tai henkistä- koetaan syvällisesti; sen kautta ihminen voi kasvaa. Tämä kortti symboloi työtä, jota tehdään oman itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin vuoksi. Se on päämäärä itsessään! Lanttien 8. kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen oppimista ja niiden jakamista muille. 

Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista. 

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***
Tämähän on loppujen lopuksi aivan ihana viikon aloitus! Ainakin minua tämä kortti motivoi positiiviseen suuntaan. Ihanaa! Kortin värit ovat ihana pääsiäismäiset.
Miten muuten pääsiäisesi meni?
Minulla oli todella erilainen pääsiäinen. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan en panostanut mihinkään. Meillä ei ollut hyvää ja ravitsevaa pääsiäisruokaa, ei koristeita missään, ei pajunoksia, ei tipuja, ei tuoreita kukkasia. Pääsiäissunnuntaina sain aikaiseksi laittaa vasta liinankin pöydälle. Kolmena päivänä kuitenkin olimme sosiaalisissa tapaamisissa, mikä oli sentään jotain se. Kiirastorstaina olimme ystävien seurassa, sunnuntai ja maanantai sukuloimassa. Siivoukset jäivät puolitiehen ja lauantai- iltana huipentui ajeluun. Siis autolla ajeluun. Näimme ison peuralauman ruokailemassa pellolla. Vänkää. Eilen vaihdoimme talvirenkaat alta pois. Mahtavaa. Siinä menikin aikaa. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi lunta. Tuuli.
Nyt alkaa arki.

Muikeaa arkea Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)