tiistai 20. helmikuuta 2018

Tiistain nauru

Huomenta!

Tänään teemana on LAUGHTER

 
"Sinä tarvitset kunnon naurua! Olet ollut viime aikoina liian vakavamielinen ja olet ehkä tuntenut itsesi stressaantuneeksi. On aika rentoutua ja nähdä huumoria tilanteessa. On aina jotakin, mille voit nauraa. Ajattele asiaa minuutti: Mikä osa elämästäsi on kuin elokuvissa? Mitkä osat ovat hauskoja? Rakastava nauru on erittäin parantavaa. Joskus paras tie parantaa tilannetta on katsoa sitä vähän kauempaa. Voitko lukea hauskaa kirjaa tai katsoa jonkun komedian? Tekee nimittäin erittäin hyvää nauraa paljon ja varsinkin jonkun kanssa jota rakastaa. Tämä kortti kehottaa sinua näkemään huumoria jokaisessa asiassa äläkä ota elämää niin vakavasti. Siten voit helpottaa omaa stressiäsi ja tuoda huumoria ja naurua muidenkin elämään. Opettele tuntemaan hauskaa, miettimättä mitä muut ajattelevat. Nauru ja ilo ovat taianomaisia koska ne tuovat onnellisia tilanteita lisää elämääsi."
***
Voi miten ihana kortti! Ja jotenkin tämä on niin sarkastinen tuon eilisen vuodatukseni jälkeen. Minä sain suruviestin eilen. Kyllä siinä itsensäkehuskelijat jäävät kakkossijalle kun ymmärrän jälleen kerran miten lyhyt elämä on. Hyvä ystäväni yli 20 vuoden ajan on poissa. On menehtynyt traagisesti liikenneonnettomuudessa ja nyt jäljellä on suuri suru ja aukko tietenkin sydämessä. Tuntuu että viime kuukausiin on sisältynyt paljon kuolemaa, josta kaikesta en ole täälläkään viitsinyt avautua. Mutta rakas ystävä on poissa. Jäljellä ovat hyvät muistot jotka välillä naurattavatkin. Näin sen pitää olla.

Mukavaa ja talvista päivän jatkoa!
Annetaan naurun tulla elämäämme. Satoi tai paistoi.

5 kommenttia:

  1. Osanottoni ystäväsi poismenon johdosta, elämä on arvaamaton ja siksi siitä on iloittava joka hetki.
    Eiliseen posaukseesi, tiedätkö mikä ihmiset kehuvat itseään, siksi koska heillä on huono itsetunto,eivätkä näe sitä itse, eivät osaa nähdä ongelmia itsessään jne he kaipaavat kannustusta, lohtua, tukemsta ja kehuja, mutta totta on ei sitä jaksa aina kuunnella, mutta ongelmia heillä on siellä takana. "Hyvässä kunnossa" oleva ei sitä tee :) Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Kyllä minä itsekin tuota mieltä olen että kyseessä on vain oman itsen pönkittäminen. Voi voi...

      Poista
  2. Lämmin osanotto. Ystävien ja läheisten poismeno on aina lopullinen ja kipeä asia.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)