keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Valinnat

Huomenta!

Tänään VALINNAT


Sinulle tarjotaan vaihtoehtoja ja yksisarviset töytäisevät sinua oikeaan suuntaan omaksi parhaaksesi. Ole vastaanottavainen niiden opastukselle, niin onnellisuus odottaa sinua.

Voimalause: Kuuntelen yksisarvisia ja teen tänään viisaita päätöksiä.

***

Olipa voimauttava kortti. Päivän ensimmäinen viisas päätös oli, että tilasin itselleni hammaslääkäriajan. Taas on jotain tuntemuksia ja parempi toimia ennenkuin katua. Auts! Ensi viikolla sitten heti juhannuksen jälkeen olen menossa tutkimukseen. Hyvä juttu. Hampaat ovat kuitenkin todella tärkeät pitää kunnossa, vaikka kärsinkin aikamoisista peloista.

Lomani on alkanut vähän melankolisissa merkeissä. Kuten varmasti jo aiemminkin kirjoittelin, niin outo alakulo ei ota laantuakseen. Ehkäpä se tästä! En vaivu epätoivoon. Jotenkin vaan kaikki arjen pienet asiat tuntuvat ponnisteluilta. Kaipa sekin on valintakysymys. Jospa valitsen paremman tien, iloisemman polun, aurinkoisen päivän?! Enkä sitä sumuista ja utuista väsyttävää päivää. Päätä vähän juilii. Toivottavasti ei johdu hampaista. Juhannus on kuitenkin tulossa. Ihanaa.

Ihanaa päivää!

2 kommenttia:

  1. totta, suun terveys on tärkeää, moni vakava sairaus voi olla suussa elävien bakteerien aiheuttama.
    alakuloon ei aina pysty omilla valinnoillaan vaikuttamaan. mut haluan uskoa kuitenkin niilläkin olevan jotain merkitystä.
    aurinkoa päiviisi, juhannus on vaan niin ihanaa aikaa kaikin tavoin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)