tiistai 4. kesäkuuta 2019

Avautuminen


Yksisarviset ojentavat sinulle avaimen uusiin mahdollisuuksiin. Sinua kehotetaan olemaan tietoinen sinulle tarjoutuvista tilaisuuksista. Jos et kykene niitä huomaamaan, tartu avaimeen ja luo itse omat mahdollisuutesi.

Tartun kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin ja luon niitä itse.

***

Tänään Yksisarviset tarjosivat minulle mahdollisuutta siivota kunnolla koko vessa. Meillä nimittäin tapahtui vesivahinko. Naapurista tuli vedet meidän puolelle. Onneksi ei kauhean pahasti; tulevaisuudessa saamme uuden katon ja nyt siis koko paikka on tyhjennetty ja ei muuta kuin moppi heilumaan. Olen tehokas ja värjään samalla hiukset.

Viime yö tuli valvottua ja nyt on olo kaikkea muuta kuin bueeno. Mutta onneksi olen lomalla, voin ottaa päikkärit vaikka jos tekee mieli. Toki koko eilinen meni levätessä, kuten jo kerroinkin.

Odotan kauhulla hellettä. Voi olla etten pääse mökille ja täällä kotona läkähtyy. Ehkä teen pienen mökkireissun yksikseni. En oikein osaa olla mökillä yksin. Pitäisikö opetella? Maljojen Ritari on kuitenkin töissä, joten meidän yhteinen mökkiaikamme on vasta tulossa.

Parempaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)