sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Aarre

Tämän viikon makrohaasteena on sana aarre. Minulle oli itsestäänselvää, mikä on minun aarteeni, ollut jo lapsesta lähtien. Se on ollut vanha kultainen karkkilaatikko, missä äiti säilytti korujaan.

Karkkilaatikon paikka oli makuuhuoneessa äidin hyllykössä. Sieltä sen aina välillä otin ja tutkin pitkään ja hartaasti laatikon sisältöä. Ne olivat pikkutytön todellisia aarteita, kuten myös äitini aarteita.

Nyt laatikko on minulla kirjoituspöydän laatikossani. Äitiä ei enää ole. Aarteet jäivät ikuisiksi ajoiksi muistoihini sydämeen.

Kirjoituspöydän laatikko aukeaa...

Ja sieltä löytyy äidin enkelirasia.

Tässä kaunis kansi.

Äidin ja isän sormuslaatikko.

Tämä oli lapsena todellinen aarteeni. Enolta saatu Kypros- koru.

Äidiltä saatu kultainen koru valmistujaislahjaksi .

Äiti ehti täyttämään 40- vuotta ja muistan ikuisesti meistä otetun valokuvan. Olin silloin abiturientti. Ihan kamala ajatus, että nyt itse lähentelen neljääkymppiä. Hui!

Enkelirasia on ikuinen aarteeni.

11 kommenttia:

  1. Oi, miten kauniita ja rakkaita muistoja <3

    VastaaPoista
  2. Ihana ja rakas aarre :)
    Tiedätkö tuosta karkkirasiasta muuta kuin että se on karkkirasia, aikakautta tms? Meillä on nimittäin samanlainen (appivanhempieni perikunnan navetan hyllyltä pelastettu), kovia kokenut, ruostunutkin ja siinä säilytettiin tarpeettomia avaimia. En ole sitä raaskinut heittää pois ja nyt sitä vähän tuunailinkin, En ole oikein tyytyväinen tuunaukseen ja nyt oli tosi kiva nähdä minkälainen se on alunperin ollut. Taitaa mennä tuunaus uusiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kyllä osaa sanoa, miltä aikakaudelta karkkirasia on...Olisiko joltain 1950-60 luvulta? Rasia on kaunis. Avaimillekin oiva säilytyspaikka :-)

      Poista
  3. Laatikossasi on monta kaunista ja arvokasta aarretta.

    VastaaPoista
  4. Kivat aarteet! :)

    Minä olen vähän laiskasti vieraillut aarteita katsomassa, nyt korjattu tilanne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pieni Lintu! No riittäähän noita katseltavia :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)