sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sunnuntain näkymä

Huomenta!

Kolme korttia tälle päivälle.

Lähimenneisyys: LANTIT 4. VOIMA

 

"Lopettakaa kilpailu. Älä yritä painostaa kumppaniasi määräilemällä, valittamalla joka asiasta tai leikkimällä avutonta. Kortti korostaa elämän aineellista puolta. Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen."

Rakenteet ovat elämällesi ja eteenpäin pääsyllesi välttämättömiä ja tukevat sinua pyrkimyksissäsi. Ne eivät kuitenkaan saa estää vapauttasi ja joustavuuttasi.

Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.
***
 
Tämä hetki: TAITO

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Tämä kortti merkitsee tavoitteitani, toiveitani ja unelmiani. Tasapaino on todellakin tavoitteenani, samoin luova elämä. 

***

 Lähitulevaisuus: TÄHTI

 

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?


Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi.
***
 
Yleinen: RAKASTAVAISET

Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen.


Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.


Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä?


Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.


Menestys ja täyttymys rakkaudessa kuuluvat kauneimpiin ja arvokkaimpiin asioihin, joita maallinen elämä voi tarjota. 

***


Leppoisaa Sunnuntaita sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)