perjantai 10. huhtikuuta 2015

Viikonlopun näkymät

Huomenta!

Tässä pikakatsaus Yksisarvisten avulla tulevaan viikonloppuun!

Lähimenneisyydessä vaikuttaa FAMILY CULTURE


Family Culture – Perhekulttuuri
"Tutustu perheesi tarinoihin ja historiaan paremmin. Perheesi historia vaikuttaa sinuun monella tavalla.  Tietoisuus sukusi historiasta auttaa sinua ymmärtämään itseäsi. Sukutuntemus myös lähentää sinua sukusi kanssa. Kortti kehottaa muistelemaan vanhoja asioita, jotka voisivat liittyä nykytilanteeseesi. Puhdistaudu vanhoista energioista esimerkiksi puhumalla jollekin uskotullesi.
                Tärkeintä aikaa elämässäsi on kuitenkin nykyisyys, joten älä kuluta liikaa aikaa menneisyydessä. Joka tapauksessa sukusi historiasta oppiminen auttaa sinua nauttimaan itsestäsi nykyisyydessä enemmän."
***

 Tätä hetkeä edustaa GRANDPARENT

 Kuvahaun tulos haulle grandparents magical unicorn

Grandparent – Isovanhempi

Sinulla on erityislaatuinen side isovanhempaasi, eikä sitä voi koskaan katkaista. Isovanhempasi rakastaa sinua erityisen paljon, ja heidän rakkautensa auttaa sinua juuri nyt. Isovanhempasi haluaa auttaa sinua, ja jos haluat ottaa avun vastaan, niin pyydä. Paras tapa auttaa isovanhempaasi on olla iloinen ja terve. Pidä hyvää huolta itsestäsi, tee asiat oikein ja teet isovanhempasi kaikella tavalla ylpeäksi.
***

Lähitulevaisuudessa on PETS

 

"Rakastat ja ymmärrät eläimiä, ja eläimet rakastavat sinua. Ne tietävät, että ymmärrät heidän eritystä ääntään ja kunnioitat heitä. Kortti välittää kiitoksen eläimiltä, jotka haluavat sinun tietävän kuinka paljon he kunnioittavat sinua. Vietä enemmän aikaa eläinten parissa, sillä ne saavat sinut tuntemaan turvallista ja suloista rakkautta. Eläimet myös saavat sinut leikkimään ja pitämään hauskaa."
***

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)