maanantai 3. kesäkuuta 2019

Ensimmäinen lomapäivä- Sirpaleet tietävät onnea.

Ensimmäinen lomapäiväni alkaa olla takanapäin. Tunnelmat ovat vaihtuneet väsymyksestä väsymykseen. Olen ollut koko päivän pyjama päällä ja kaikki suunnitellut tapaamiset ohitin tyylikkäästi nukkumalla. Tai unohtamalla. Näin ei pitänyt mennä, mutta näin nyt vain meni.

Toisaalta, hyvä niin.

Aamupäivä:

Olen järjestellyt pankkiasioitani, terveysasioitani ja raha- asioitani. Kotini oli kuin Rytökärpänpesä, joten aamukahvin ja korttien katsomisen jälkeen aloitin päiväni tiskaamalla. Painoni oli taivaissa. Naurahdin muka laihdutusyrityksilleni tänä keväänä. Nekin postaukset saisi kaikki poistaa. Kaverini soitteli. Juoruttiin melkein tunti. Samariini- lasini särkyi. Ei haittaa. Rumahan tuo oli, mutta kätevän kokoinen. Turkoosi. Turkoosi on uuden alku. Sirpaleet aiheuttivat siivouspyrähdyksen. Sopivaa. Tuli siivottua samalla. Vaihdettua pölynimurin pussi. Tämän jälkeen päätin tehdä itselleni jotakin. Otin kynsilakat pois ja menin suihkuun. Harmaat hiukset pitäisi värjätä. En jaksanut.

Pyyhkeet päällä kellahdin sänkyyni. Tuohon ihanaan pehmeään sänkyyni, jossa olen viettänyt lukemattomia tunteja. Nukahdin.

Iltapäivä:

Heräsin 14.37. Voi piru. Nyt kahvin keittoon. Kirjoitin sähköpostia. Tulostin papereita. Vaihdoin mustekasetin tulostimeen. Aikataulutin. Sitten tein ruokaa. Kukkakaalia pakkasesta, selleriä ja tomaatteja. Pari grillimakkaraa ja uuniin. Söin. Sitten pelasin kännykällä. Kaverini soitti. Laitoin pyykit kuivumaan. Tämän tästä loikoilin sängyssäni sama paituli päällä. Taas nousin ja tein jotain. Löysin kadonneen kamerani repusta. Siirsin kuvia koneelle.

Ilta:

Tein Maljojen Ritarille ruokaa. Esipaistoin pihvit, laitoin riisit ja pihvit uuniin hautumaan. Rasvaista. Ei ole mun juttu. Rämpläsin taas kännykällä sängyssä. Kaverini soitti.  Luin uutisia. Katsoin tulevaa säätä. Ikävöin mökille. Jaksaisinko olla siellä yksin? En ehkä. Kaipaan seuraa. Ehkä pelottaisi. En tiedä. Päätän että huomenna on parempi päivä. Lähden heti aamusta jonnekin. Pesen pyykkiä, käyn kaupassa. Tekisi mieli ommella. Huussiin pitäisi ommella uudet verhot. Muutama täkki on kesken. Katsotaan sitä huomenna.

Olen koko päivän viettänyt hiljaisuudessa. Täällä ei niin kovasti linnunlaulu kuulu, kuten mökillä, mutta en kaipaa musaa enkä mölinää. Tarvitsen hiljaisuutta. Metsään haluaisin, jos jaksaisin. Ei ole ollut telkkari päällä, tietokone kylläkin.

Nyt odotan Maljojen Ritaria töistä. Ruoka on valmiina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)