lauantai 11. kesäkuuta 2022

Kesän ekat kirppilöydöt

 Kylläpä kannatti pitkästä aikaa käydä kirpputorilla. Ihan löysin kaikkea kivaa pientä...

...Kuten...

Kaksi tällaista pientä lintua. Nämä olivat eri kirppiksillä ja kun ostin ensin toisen niin sitten ostin toisen kaveriksi. Minulla on ennestään yksi huonokuntoinen, mutta jotenkin sain ajatuksen että vien nämä suloiset linnut Vili- koirani haudalle kielojen sekaan. Se voisi näyttää kivalta. Laitan vielä tämän vanhan kolmannen lintuni siihen samaan porukkaan. Mikä lie ihme hengellinen herääminen...


No sitten tietysti löysin taas uuden Liimakirjan, Mökkikirjan tai ihan minkä vaan askartelukirjan. Eli tämä on tyhjä valokuva- albumi ja on kuin minulle tehty. Siitä vaan sitten askartelemaan, kun inspiraatio iskee. Tosin teen tuon aloitetun nyt ensin valmiiksi.

 



Sitten tämä löytö, mikä saattoi minut todella iloiseksi. Finlaysonin korkkaamaton unipussi. Voi että on ihana kuosi. Käytän tämän käsitöihin. Hintakaan ei päätä huimannut! Näitä olisi ollut vielä kaksi muutakin kuosia, mutta jotenkin tämä vaaleanpunaisuus kiehtoi minua nyt eniten. Laitoin heti pussi pesuun, kuivumaan ja sitten vaan suunnitelemaan!


Tämä ihana italiailainen naamio myös puhutteli minua. Ihana vihreys, kullan kimallus. Tämä on posliinia ja toivon että se ei putoa koskaan lattialle, menee nimittäin sitten säpäleiksi.


Mukava aamupäivä kirpputoreilla- - Check --

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)