sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Kivi- ihmisiä

 

Huomenta!

Tänään tätä:

 

Nämä kivi-ihmiset pysyvät aina valvomassa meitä valtameren rannalla. Vuorovesi on vienyt vettä mukanaan jättäen vedet, joihin näemme heidät heijastuneina. Pehmeät pilvet ja sininen taivas taustalla näille kivi- ihmisiell, viittaa rauhaan ja rauhallisuuteen. He puhkuvat voimaa, jota muut maapallon elementit, kuten meri, tuuli ja maa itse muuttavat ja muotoilevat ...

Käytännössä emme voi vain jäljitellä näitä kiviä ihmisiä, vaan myös kunnioittaa niiden antiikkista arvoa. Ne ovat korkeita, ja niissä on rajuja viivoja, joissa nämä muutkin maapallon elementit ovat kuvanneet näistä muuten näennäisesti mielenkiintoisista linnoituksista. Kauan sitten, kun olemme jättäneet maapallon Hengen maailmaan, nämä muinaiset olennot pysyvät todisteena kaikesta, mikä ilmenee ennen heidän elimiään.

Pysy hengissä tällä hetkellä, mutta ei pelosta. "Vigilantti" tarkoittaa yksinkertaisesti avaamista mielesi ja aistien tietoihin, koska se esitetään sinulle: silmiesi, korvien, fyysisten tuntemusten ja irrotettujen ajatusten kautta.

Tämä pätee erityisesti kahteen pääalueeseen. Ensinnäkin noudata mitä tahansa sisäistä tunnetta, joka kertoo varovaisuudesta jotakin kohtaan ; Toiseksi, kiinnitä huomiota tärkeään mahdollisuuteen, joka tulee esiin ja joka voi parantaa elämääsi ja muiden elämää.

Säilytä tarkkaavaisuutesi ympärilläsi ja sisälläsi. Arvioi, mikä on peräisin kehostasi, sitten selvitä kaikki ehdollistetut vastaukset puhtaasta instinktista. Tarkastele tilanne sydämessä, intuitiossa ja mielessä sopusoinnussa; sillä tämä valvoo sinua. Irrota, hengitä ja seiso korkealla. 
***
Kivaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)