maanantai 27. toukokuuta 2024

 

 Huomenta!


 

PÄÄTEEMA: Itsekunnioitus, itsepäisyys, kestävyys, jatkuvuus.
Hirven voima on tasapaino, sen pelottava vahvuus ja näyttävät sarvet antavat Hirvelle suuren sisäisen omanarvontunteen. Hirvi kuuluttaa ylpeytensä kevätiltana kunnioitusta herättävällä kutsullaan.
PARANTAVA VOIMA: Hirvi ilmentää Poron lempeyttä yhdessä Buffalon hurjan voiman kanssa. Hirven parantava voima tuo ohjeen esi-isä soturilta, jonka soturin veri on luonteeltaan tietoa niiltä, jotka ovat kulkeneet pitkin elämänpolkua ja kokeneet paljon asioita ja tapahtumia.
Lähde:  http://www.energiakeskus.com/energiasivut/intiaanit/voimaelaimet-a-i.php
***

Hirven elementti on maa ja voimana se symboloi itsetuntoa. Tekemällä viisaita päätöksia, joiden seurauksena tuntee onnistuneensa, itsetuntontomme vahvistuu. Hirven voimaa näkee usein vanhemmissa ihmisissä, jotka ovat kokeneet kovia, mutta selvinneet voittajina.
Millaisia voimia hirvi jakaa kanssasi?
Hirven voima antaa sinulle onnistumisen iloa. Teet viisaita päätöksiä ja jaksat uurastaa asioiden eteen. Pääset ehkä eroon huonoista tavoistasi, saavutat päämääriä, löydät uusia voimia itsestäsi.
Kun hirvi tulee elämääsi, olet ehkä kärsinyt huonosta itsetunnosta. Hirvi auttaa sinua löytämään vahvuuksiasi ja usko omiin voimiisi vahvistuu. Uskalla olla oma itsesi ja nosta pääsi ylväästi pystyyn ku kuin kruunusarvia kantava hirvi.


Lähde: http://www.kuudesaisti.net/voimaelaimet/hirviin kruunusarvia kantava hirvi.

 

Upeaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)