keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kahvi

Sä kuulut päivään jokaiseen, sä kuulut aamuun ja iltaan....Sävelmä alkaa soida korvissani kun mietin aamujuomaani kahvia. Kuten monen muun suomalaisen, myös minun on pakko saada aamulla kahvia. Olen joskus kokeillut heräämistä ilman kahvia, niin ei, ei se ole yhtään mukavaa! Joskus lähdin kuntosalille suoraan sängystä, eikä sekään vaikuttanut oikein kivalta jutulta.

Tälläkin hetkellä minulla on kahvimuki nokan alla, kun kirjoittelen tarinaa kahvista. Enkä ala kirjoittamaan mitään negatiivista, vaikka tästäkin asiasta saisin huomauttamista :-) Meillä keitellään kahvi Moccamasterilla, se on mielestäni paras keitin. Kun saimme kesämökin, kuljetimme aluksi masteria mökille, mutta sitä kesti vain parisen viikkoa. Sitten ostimme toisen pannun möksälle. Emme kuitenkaan Moccamasteria, vaan ihan toimivan termoskeittimen. Ja se olikin hyvä ostos!

Mökillä aamukahvi oli parasta juoda rantakalliolla katsellen merta. Tai sitten pirttipöydän ääressä blogia kirjoitellen. Voi että, ihana kesä!!!

Täällä kotosalla nykyään juon aamukahvini tietokoneen ääressä. Katson facebookia, katson blogiani, katson työpaikkoja, surffailen sivuilla miten sattuu. Ennen vanhaan, kun olin varoissani, luin aina aamun lehteä keittiön pöydän ääressä, mutta nyt työttömyyden aikaan peruin lehtitilauksen, koska säästän siinäkin. Juon kahvini aina rasvattomalla maidolla. Ei muita lisukkeita. Enkä syö aamuisin mitään, en pysty. Syön aamupalan vasta parin tunnin kuluttua heräämisestä. Ihanat rauhalliset aamut <3

Miten sinä juot kahvisi?

1 kommentti:

  1. Minulla on ihan sama vika..kahvi rasvattomalla maidolla, tietokoneen ääressä ja aamiainen sitten myöhemmin:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)