lauantai 2. toukokuuta 2015

Tivoli

Vappuna tivoli on erittäin ajankohtainen asia. Enpä ole vuosiin tivolissa käynytkään. Viimeksi kun olin tivolissa, olin töissä siellä. Vein tivoliin lastenkodin lapsia. He nauttivat suunnattomasti päästessään tivoliin. Taisin itsekin käydä tuolloin jossakin laitteessa, ihan seuran vuoksi. :-)

Siitä useampi vuosi taaksepäin; olimme tyttökavereiden kanssa vappua viettämässä tivolissa. Alkoholia kului enemmän ja vähemmän, minulla oli mintunvihreä takki päällä ja satoi vettä. Oli kylmä ja kamala keli. Olin varmaan jotain 15 vuotias tuolloin.

Nykyään kierrän tivolit kaukaa. Meillä ei ole lapsia ja aikuisena en kaipaa sellaista hässäkkää ja hälinää ympärilleni. Vappukin sujui niin rauhallisissa merkeissä, että jos en olisi laittanut  serpentiiniä sinne sun tänne, olisi vapun vietto mennyt ihan ohi.


Kuvahaun tulos haulle kiiltokuva tivoli

1 kommentti:

  1. Samankaltaisia muistoja on täälläkin... teininä tuli käytyä kavereiden kanssa joka vuosi tivolissa. Kun lapset oli pieniä, niin myös heidän kanssaan. Huh, siinä vaiheessa sain tarpeekseni laitteista... onneksi nyt lapset on jo aikuisia, niin saa kiertää tivolit kaukaa :) Ehkä sitten taas jos on joskus lapsen lapsia... mutta nyt nautin tästä ajasta... kun saa viettää rauhallisia Vappuja. Unohdin muuten ostaa serpentiiniä... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)