keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Yes!

Huomenta!

Pitkästä aikaa siirrymme Yksisarvisten pariin. Jotenkin tuntuu, että tämä päivä on taas kaikkia uusia hankkeita varten. Katsokaa, mitä saimme!!!
 
"Vastaus kysymykseesi on ehdottomasti kyllä. Kuitenkin sillä edellytyksellä, että pidät ajatuksesi positiivisina. Voit toteuttaa toiveitasi nopeammin, jos kiinnität huomiota ajatuksiisi, tuntemuksiisi, sanoihisi ja näkemyksiisi, jotka toistavat itseään sinulle. Tämä sisäinen ohjauksesi pyytää sinua toimimaan positiivisesti, ja on tärkeää, että toimit niin. 
 
                Tämä kortti kehottaa sinua jättämään huolet ja murheet syrjään ja tuntemaan itsesi varmaksi siitä, että kaikki on positiivista. Toiveesi tulee toteutumaan ja luultavimmin paremmin kuin voisit kuvitellakaan. Sinun tulee vain uskoa, toivoa ja toimia silloin, kun sinua opastetaan"
***
Tässä taas saadaan vahvistus siitä, miten tärkeää positiivinen ajattelu on! Nyt siis ajatukset positiivisiksi ja katse kohti tulevaa!
 
Ihanaa päivää Sinulle!!!

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mites sinun mökkikirjasi? Viikonloppuna lueskelimme porukalla mökkipäiväkirjoja ja samalla katselimme ns. kuvamökkikirjaa. Eipä ole siihen tullut yhtään sivua tehtyä sitten viime kesän, mutta varmasti taas alkaa uusia sivuja tulla, kunhan päästään oikein kunnolla kesä- ja mökkikauteen. Kivaa, jos saan taas sinusta "mökkikirjakaverin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mökkikirja odottaa uutta mökkikautta :-) Meillä tehdään pientä remonttia mökillä, enkä tiedä vielä yhtään koska mökki on taas lomailukunnossa. Toivottavasti juhannuksena viimeistään! Juuri eilen ajattelin mökkikirjaani, että pitänee taas sitten kesällä alkaa sitä tekemään, kunhan aika on oikea :-) Täällä kotonahan aloittelin samalla idealla toista kirjaa viime talvena, mutta se ei ole yhtään sama asia :-) Joten tarkoitus on ainakin jatkaa Mökkikirjaa tänäkin vuonna :-)

   Poista
 2. Kivaa :)
  Pitää pysyä "kanavalla" ja kesän aikana seurata, mitä kaverin kirjassa tapahtuu!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)