perjantai 22. toukokuuta 2015

Viikonlopun vinkeet

Huomenta!

Tänä viikonloppuna taas katsotaan kortteja joka aamu :-) Mutta siltikin katson nyt yleiset tunnelmat viikonlopun osalta.

Lähimenneisyys: YLIPAPITAR



-mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus-

Ylipapitar on voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Tämä kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia.

Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.

Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?

Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.

Luotan omiin kykyihini ja voimavaroihini.
***

Tämä hetki: LANTIT 4. VOIMA
 

"Lopettakaa kilpailu. Älä yritä painostaa kumppaniasi määräilemällä, valittamalla joka asiasta tai leikkimällä avutonta. Kortti korostaa elämän aineellista puolta. Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen."

Rakenteet ovat elämällesi ja eteenpäin pääsyllesi välttämättömiä ja tukevat sinua pyrkimyksissäsi. Ne eivät kuitenkaan saa estää vapauttasi ja joustavuuttasi.

Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.
***
 
Lähitulevaisuus: MALJAT 8. UUPUMUS

 

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
***
Ihanaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)