keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun taikaa

Tervehdys!

Olenpa ollut kiireinen, niin kiireinen että tännekin postaukset ovat jääneet melko vähiin, tänä vuonna en kyennyt joulukalenteriin ollenkaan eikä joulumieltä muutenkaan ole oikein ollut. Vieläkin kuulkaas tökkii, vaikka lanttulaatikko on uunissa. Ei vaan tunnu joululta. Vai onko syy siinä, että mikään ei tunnu miltään? En tiedä.

Katsotaanpa nyt kuitenkin joulun kortit.

Lähimenneisyys: LANTTIEN PRINSSI
 

"Fyysinen aktiivisuus, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."

Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!

Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.
Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Minulla on voimaa ja viisautta onnistua!
***
Tämä hetki: MALJOJEN ÄSSÄ



"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***

Lähitulevaisuus: HIRTETTY
 

"Jähmettynyt, paikoileen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve muuttaa vanhat käyttäytymismallit"

Kortti kuvaa oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa, liikkumatilaa ei enää ole. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja vanha selkiintyy. Kortti kuvastaa asioiden näkemistä uudessa valossa. Se merkitsee henkistä kasvua rajoittavien lukkiutuneiden asenteiden murtamista. Hirtetty on tullut umpikujaan, josta ainoa suunta on ylöspäin, kohti korkeuksia. Kortti symboloi egon kuolemaa ja sielun, ihmisen sisimmän olemuksen ylösnousemusta.

Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut. Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan vanhat käyttäymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?

Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta vähitellen tulen tietoiseksi. 
***
Ihanaa joulun aikaa Sinulle!!!


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)