perjantai 12. helmikuuta 2016

Viikonlopun vinkeet

Tervehdys!

Tässä teille nyt perinteinen kolmen kortin kimara. Viikonloppu häämöttää ja mitä kaikkea se tuleekaan pitämään sisällään?

Lähimenneisyys: Sauvat 5. Taistelu
 


- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-
 
Tämä kortti kuvastaa yrittämistä, sinnikkyyttä ja tervettä kilpailuhenkeä. Kilpaileminen ei ole suunnattu ketään vastaan vaan se on kuin leikki, josta voi nauttia. Kortti ilmentää myös ryhmässä toimimista ja sitä, miten tärkeää on löytää yhteisiä näkemyksiä ja päämääriä sen sijaan, että voimavaroja tuhlataan turhaan kiistelyyn. Kortti kuvaa luovaa voimaa, joka etsii purkautumiskanavia. Sauvojen 5. symboloi myös kokemusten hankkimista rauhassa, turhia kiirehtimättä.

Etsi sopiva tapa saada sisälläsi oleva patoutunut energia liikeelle. Luova toiminta muodossa tai toisessa on nyt hyvästä. Etsi ystäviä, jotka ymmärtävät sinua, ja joiden kanssa voit olla oma itsesi ja ilmaista myös turhautumisen ja ahdistuksen tunteita. Voi myös purkaa tarmoasi fyysiseen toimintaan. Pääasia on, että saat energiasi liikkeelle. Muista kuitenkin säilyttää leikkisä asenne toiminnassasi.

- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.
   
"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

"Annan itselleni mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa."
*** 

Tämä hetki: Lantit 4. Voima
 

-periaatteet, rakenteet, turvallisuus, voima, omavaraisuus, luotettavuus, luonteenlujuus, jäykkyys-

Lanttien neljä symboloi tarvetta olla itsenäinen ja pitää asiat omissa käsissä. Kortti muistuttaa elämään liittyvistä rajoituksista ja rajojen tarpeesta, mutta kehottaa myös hellittämään niistä aina kun se on mahdollista. Kortti kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja taitoa asettaa järkeviä tavoitteita. Kortti kuvastaa niin ikään sisäistä voimaa ja tietoisuutta.

Pysähdy ja mietiskele; tunnustele omaa energiaasi. Pidä huolta siitä, ettet noudata sokeasti ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja. Jos teet niin, saatat luopua omasta arvostelukyvystäsi ja tukahduttaa omat tunteesi ja sivuuttaa inhimilliset näkökohdat. Opettele antamaan ja vastaanottamaan luonnollisesti ja tunnistamaan omat rajasi. Ole oikealla tavalla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut.

Tällä kortilla on kaksitahoinen merkitys. Vain sinä itse voit tietää, onko elämäsi kuin tiukasti suljettu linnake, vai tarvitsetko päinvastoin lisää vakautta ja sääntöjä.

Miten suhtaudut erilaisiin rajoituksiin ja moraalisääntöihin? Oletko liian tottelevainen tai liian vastuuton?

Tiedostan omat rajani ja pidän niistä huolta!
***
Lähitulevaisuus: Miekkojen Prinssi


 
-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

 "Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 
 
"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."
***
Luovuus puhjetkoon kukkaan! Mitä se tarkoittaa Sinulle? Minä taidan tehdä tilkkutöitä...
 
Ihanaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)