maanantai 29. helmikuuta 2016

Maanantai, ai jai jai...

Huomenta!

Jotenkaan nämä alkuviikon näkymät eivät hämmentäneet minua ollenkaan.
Kortit on katsottu.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

Lanttien ässä edustaa niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia. Se symboloi kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, eheyttä ja turvallisuuden tunnetta. Tämä on onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka auttaa pääsemään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä. Lanttien ässä edustaa täyttymystä ja menestystä joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla mutta henkisistä arvoista tinkimättä.

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Osaan arvostaa sitä, mitä olen saanut aikaan! 
***

Tämä hetki: MIEKKOJEN 8. HÄIRINTÄ

 
 
- ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus-

Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

Olen rentoutunut ja luotan elämään! 
***
Lähitulevaisuus: MALJAT 5. PETTYMYS

  

"täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."
 
Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni.

***
Tänään on palkkapäivä. Tunsin jälleen kerran syvää kiitollisuutta siitä, että minulla on rahaa maksaa laskujani. Lanttien ässä tuo materiaa ja taloudellista turvaa. Kaikesta huolimatta.  Koska olen ollut nyt jonkun aikaa kotona, ajattelen itseni kipeäksi. Murehdin kaikenlaista. Ihan liikaa. Toisekseen en osaa päättää mitään. Eli rentoudun ja luotan elämään. Enkä aloita mitään uutta nyt sinä aikana.
Maljojen vitonen on vielä kuin piste ään päälle. Ongelmallisia suhteita, häiriötekijöitä...Ei tässä auta kuin ryhdistäytyä.

Kaipaan vielä luontoenergiaa. Sanoisiko viisas shamaani minulle jotakin? Vai joku muu?

Voi, minä sain WIND - Activation

wind activation 
“The various currents of air that circulate on our planet can be gentle enough to tickle the hairs on our arms or so fierce that they destroy man-made structures, as well as trees and other vegetation. Wind moves the air to circulate the atmosphere and keep it from becoming stagnant. When there is no movement, the atmosphere feels somehow heavier. Gentle breezes help cool the land and pollinate flowers, whereas more tempestuous winds can snap tree branches off  and stir something deeply within us. More violent winds can create temporary chaos with their ferocity.

No matter the degree of intensity, wind will activate us. IN this image, the breath of the god of wind stirs the sea and rearranges the sky. As this occurs, the weather shifts. The effects, even in this small area, send ripples throughout, blending and dancing with the water and the sky. It activates the atmosphere and the world feels more alive when there is wind.

The lethargy you feel is the result of a lack of activation – in other world, something that stirs your senses. This could be anything from walking outdoors, feeling the breeze on your body, or inhaling the different aromas that Nature herself provides. Or is could be finding the pleasure in a warm bath that helps you release the tension and stress from your mind and body. Music may activate your hearing, which sparks the pleasure centers in your brain. Art may activate your emotional responses. The touch of another human may activate a deep need to be physically held in some manner once again.

Now is the time for action. Engage in some activity and be fully present so that you forget about your surroundings and enter into that timeless and multidimensional experience of union with the focus of your creative attention. Let you physical body be active. Movement alone – whether quietly dancing by yourself or hiking up that hill over yonder – will require you to be as present as possible in your body. Enjoy!”
***
Voi miten hauskasti sanottu! Ulkona on kirpeä pakkassää, aurinko paistaa. Taidan lähteä ulos nauttimaan kylmästä kirpeästä tuulesta! Tee sinäkin niin!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)