maanantai 29. helmikuuta 2016

Wind- Sun- Winter


Voi, miten iloiseksi tulinkaan kun kävelin ulkona keväisessä säässä. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Lumi putoili hiljalleen puista, suli auringon vaikutuksesta. Nautin tuulesta, raikkaasta ilmasta ja omasta rauhasta.
 

Vaikeuksia on ollut ja niitä varmasti vieläkin tulee, mutta päätin ryhdistäytyä. Aamuni alkoi järkyttävällä migreenikohtauksella, mutta olen kiitollinen siitä, että se meni muutamassa tunnissa ohi. Koko vasen puoleni särki niin kovasti, että mieleni teki itkeä. Nyt ei enää särje.

Olin kiitollinen siitä, että olin jo valmiiksi lomalla, joten minun ei tarvinnut töihin soitella asian tiimoilta. Olin kiitollinen siitä, että tänään karkauspäivänä oli pieni palkkani tullut tilille. Minulla oli tilillä vähän katetta, jotta pystyn maksamaan laskujani.


Olen kiitollinen siitä, että kävin tänään viikon pohdiskelun jälkeen laboratoriossa. Katselin merimaisemaa kun minulta otettiin verikokeita - syöpäarvot testataan. Eikä se sattunut ollenkaan. Miten olinkaan aikaisemmin pelännyt koko touhua. Olen kiitollinen siitä, että minulla oli oikea ajotus, enkä joutunut jonottamaan koko laboratorioon. Uskon ja toivon, että minulla ei ole syöpää, vaan sairauteni on hoidettavissa muin keinoin.

Olen kiitollinen siitä, että sain huomata sen asian että joskus täytyy käydä "pohjalla" jotta voi taas arvostaa sitä kaikkea, mitä minulla nyt on. Aion tehdä lähitulevaisuudessa vähän pintaremonttia, jotta minulla olisi mukavampi asua täällä pienessä vaatimattomassa asunnossani. Ja vaikka olenkin liian paksu perhoseksi, kesään on vielä aikaa, ja minun on aivan mahdollista pudottaa muutama kilo elopainostani, jotta oloni on parempi.

Mitäkö aion?

- Aion mennä Kalevalaiselle jäsenkorjaajalle
- Aion lenkkeillä joka päivä
- Aion valokuvata aikaisempaa enemmän
- Aion olla ystävällisempi ja huomaavaisempi ystäviäni kohtaan
- Aion olla rakastavampi avovaimo miehelleni
- Aion huolehtia perheestäni hyvin
- Aion laihduttaa
- Aion voida hyvin. Minä olen hyvä juuri tällaisena kuin nyt olen. Voin vain tehdä asioita paremmaksi itseni eteen, kukaan muukaan niitä ei puolestani tee.

Kosminen yksinäisyys. Siedän. Totun. Pidän. Minä olen hyvä. Juuri nyt. Tässä.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)