lauantai 25. maaliskuuta 2017

Iloinen lauantai

Huomenta!

LAUGHTER
 

"Sinä tarvitset kunnon naurua! Olet ollut viime aikoina liian vakavamielinen ja olet ehkä tuntenut itsesi stressaantuneeksi. On aika rentoutua ja nähdä huumoria tilanteessa. On aina jotakin, mille voit nauraa. Ajattele asiaa minuutti: Mikä osa elämästäsi on kuin elokuvissa? Mitkä osat ovat hauskoja? Rakastava nauri on erittäin parantavaa. Joskus paras tie parantaa tilannetta on katsoa sitä vähän kauempaa. Voitko lukea hauskaa kirjaa tai katsoa jonkun komedian? Tekee nimittäin erittäin hyvää nauraa paljon ja varsinkin jonkun kanssa jota rakastaa. Tämä kortti kehottaa sinua näkemään huumoria jokaisessa asiassa äläkä ota elämää niin vakavasti. Siten voit helpottaa omaa stressiäsi ja tuoda huumoria ja naurua muidenkin elämään. Opettele tuntemaan hauskaa, miettimättä mitä muut ajattelevat. Nauru ja ilo ovat taianomaisia koska ne tuovat onnellisia tilanteita lisää elämääsi." ***
Näillä mennään tänään. Myös minua naurattaa, koska kipeä hammaslääkärikokemukseni on takanpäin. Kävin tällä viikolla siis kaksi kertaa hammaslääkärissä ja toinen kerta oli eilen. En ottanut mitään rauhoittavaa, sillä en halunnut pilata koko päivääni. Enkä muutenkaan kamalasti hermoillut. Eikä sattunut ollenkaan! Kaikki meni siis paremmin kuin hyvin. Tämä huvi maksoi yhteensä koko viikolta 613,- että ei mikään halpa juttu. Voi vitalis. Mietin nyt, miten pärjään...Menoja on, menoja on. No, enpä ole moneen vuoteen käynyt, niin olkoon tämä nyt sitten korvaus kaikista niistä vuosista. Päätin myös ryhdistäytyä ja mennä heti ensi vuonna uudelleen! Katsotaan miten muijan käy.

Elämä hymyilee myös siltä osin, että tänään on vapaata. Ihanaa olla pitkällä, rauhallisella aamukahvilla ja lähteä kohta ulos sitten koiran kanssa haistelemaan kevätilmaa. 

Ihanaa päivää Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)