torstai 23. maaliskuuta 2017

Jakamisen teema jatkuu

Huomenta!

Tänään Yksisarviset viestittävät edelleen että SHARE! Minun täytyy tunnustaa, että tein pöydän kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla tuli eilinen Share ja päätin kokeilla uudestaan. Mutta kun sekoitin pakan ja nostin kortin uudelleen - Share - huomasin että se on nyt tämän hetken teema, joten jaan sen uudelleen täällä. Yksisarviset eivät nimittäin valehtele.


Share – Jaa
 
"Kun jaat, saat kaikki onnelliseksi. Jakamista voit tehdä monella tavalla – voit auttaa työssä, antaa ruokaa tai vaatteita, jakaa tunteita… Niin auttaja kuin avun saaja tuntee olonsa onnellisemmaksi. Mutta on myös tärkeää antaa muiden jakaa asioita myös sinulle. Ystävyydessä molemmat antavat, joten anna ystäviesi antaa omistaan myös sinulle."
 
***
Minä sain eilen raivostuttavalta työkaveriltani kiitos viestin. Kyllähän se mukavalta tuntui, että olen joustanut ja auttanut häntä. Ehkä hänkin joskus minua. Mutta en tiedä mikä henkilökemioissa mättää, kun vähintään kerran päivässä verenpaineeni nousee ja saan oikein pidätellä itseäni. Niin ärsyttävä hän on.
 
Nyt jännitän tulevaa toista hammaslääkärikertaa. Se on huomenna. Apua! Otan ehkä yhden rauhoittavan pohjalle. Kyllä se siitä. Niin hammaslääkäri määräsi.
 
Ihanaa päivää Sinulle!
 
 

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)