tiistai 28. maaliskuuta 2017

Toiminnallinen tiistai

Huomenta!

Maanantai meni haipakkaa ja nyt ollaan jo tiistaissa. Tiistai on toivoa - tai toimintaa - täynnä.

EXERCISE

Juokse, kävele, ui tai muulla tavoin liikuta kehoasi. Se antaa sinulle enemmän energiaa ja hyvää oloa.
Harjoittelu auttaa sinua hengittämään syvään, mikä taas kehosi tuntemaan olevansa hereillä ja elossa. Syvähengittäminen voi tuoda mukanaan uusia ideoita tai vastauksia kysymyksiisi. Tämä kortti kehottaa sinua harjoittelemaan useammin niin saat vietyä elämäsi uudelle tasolle.
Joskus sinua ei varmastikaan huvita liikkua koska olet väsynyt, pitkästynyt tai kiireinen. Tällöin pienikin aktiviteetti voi auttaa sinua voimaan paremmin. Liikkuminen auttaa myös nukkumaan paremmin. Liikkuminen on hauskempaa ystävän tai vaikkapa koiran kanssa. Liiku joka päivä jotenkin!
XXX

Eikös olekin totta tämä? Itse ainakin huomaan, kun olen väsynyt niin pieni ulkoilmalenkki kyllä virkistää, ja paljon! Sillä on kyllä jännä vaikutus :-) Olen kiitettävästi ulkoillut koirani kanssa. Mutta siellä salilla en ole kyennyt käymään. En ymmärrä mikä siinä on. Ei vaan natsaa niin ei natsaa. Joku tökkii. Tök tök. Olen toki ollut pitkään flunssassa, mutta silti. Pyöräilykausi pitäisi myös avata tässä jossain vaiheessa. Keväinen sää suorastaan kutsuu pyöräilemään, kunhan ei tuule niin paljon kuin eilen...
Toiminnallista tiistaita Sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)