lauantai 18. maaliskuuta 2017

Jotain uutta?

Huomenta!

Tänään saimme aivan ihanan yksisarviskortin.

KOKEILE JOTAIN UUTTA!

Sitä tiedät että voit tehdä jotain ihan uutta kunhan yrität. Yksi syy, miksi saatat olla kyllästynyt on se, että teet samoja asioita yhä uudelleen ja uudelleen. Monipuolistaaksesi elämää, sinun pitää tehdä jotain uutta ja erilaista. Tämä kortti kehottaa sinua miettimään mitä olet aina halunnut tehdä? Ja nyt opettelet sen. Pyydä myös perhettäsi ja ystäviäsi ottamaan sinut mukaan seikkailuihin. Kun kokeilet jotain uutta, sinä voit tuntea olosi aluksi huvittuneeksi jos ei vaikka toimikaan. Mutta tee parhaasi äläkä murehdi sitä, että et ole paras - varsinkaan alussa. Mitä enemmän pystyt rentoutumaan ja pitämään hauskaa, sitä paremmin kaikki tulevat menemään.
Joten, ilmottaudu johonkin missä voit oppia uutta - kuten kieliä, näyttelemistä tai valokuvaamista tai ehkä kenties jokin uusi urheilulaji? Mieti rauhassa mitä se uusi voisi olla. Saatat todellakin nauttia uudesta touhustasi ja saat uusia ystäviä. Tulet myös huomaamaan että opit uusia taitoja ja se auttaa sinua myös muissa elämäsi osa-alueilla!
***
Jaahas, mitäs se voisi olla? Tuleeko jotain mieleen? Elämä saattaa joo olla vähän puuduttavaa, kun aina niitä samoja vanhoja naamoja joka paikassa, kuten Aino Inkerikin sanoisi. Mutta jokin uusi virkistäisi. Ainakin pystyn heti allekirjoittamaan tuon, että aluksi ei kannata hermostua, jos ei heti olekaan paras. Ensimmäiseksi mieleeni tulee tilkkutyöt. Kyllä ne ensimmäiset blokit olivat aika mainioita, ja minusta niin hienoja. Nyt suorastaan nolottaa :-) Enkä mestari ole vieläkään, mutta jostainhan se on aloitettava!

Ihanaa päivää Sinulle! Nauttikaa tuosta kauniista kortista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)