sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Hello and Good-bye

"Tulet näkemään pian että tämä muutos tekee asioista paremmat.

Elämäsi on muutosta ja sinusta tuntuu että sinulla ei ole kontrollia elämääsi. Olet vielä turvassa ja pidä huolta muutoksista. Elämääsi on tulossa monia muutoksia. Kun sanot näkemiin vanhalle ja tervetuloa uusi, tulet oppimaan että muutokset ovat osa jokaisen elämää.

Voit olla surullinen koska hyvästelet vanhan ja koet ehkä pelkoa tulevaisuutta ajatellen. Kortti kertoo että uudet ystävät ovat tulossa elämääsi. Sinä et ole yksin, vaan sinulla on vanhoja ystäviä ja perhettä ympärilläsi jotka huolehtivat sinusta ja rakastavat sinua. Joten kerro heille tunteistasi ja siitä että he ovat sinulle tärkeitä.

Muutos helpottaa sinua päästämään irti kaikesta, mistä olet kasvanut ulos.

Sano tervetuloa uusille ihmisille, paikoille ja kaikille tapahtumille jotka ovat edessäsi. Tulevaisuudessasi ei ole mitään pelättävää. Se on onnellinen, bright ja siinä on paljon hauskaa."
***
Tämä on oikea lohdutuksen kortti tähän päivään. Viikonloppu on ollut ja kohta jo mennyt ja kortti kuvastaa hyvin tilannetta tällä hetkellä. Avoimin mielin uuteen, ja tämä tarkoittaa myös uusia tapoja ja tottumuksia mitä tässä aion opetella. Vanhat jääköön jos ovat jäädäkseen.

Ihanaa iltaa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)