perjantai 9. kesäkuuta 2017

Ässäperjantai!

Huomenta!

Tänään meitä ilahduttaa LANTTIEN ÄSSÄ


 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.
***
Minä kiinnitin huomiota ensimmäiseksi tuohon vihreään väriin. Koko maailma on vihreä juuri nyt. Vihreä väri rauhoittaa ja tuo mieleeni metsän. Olen ollut luontoa lähellä viimeaikoina ja suorastaan kylpenyt vihreässä värissä. Muutoksiakin on viime viikkoina ollut. En ehkä ihan ole päässyt vielä tuohon tunnelmaan, että tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi on jossakin...mutta siis nehän ODOTTAVAT minua juuri nyt joten ne ovat tulossa. Eivät ole tässä vielä.

Olen taas menossa kohta ulos tuonne vihreään. Säännöllisistä ulkoiluista pitää huolen koirani, jota lenkitän monta kertaa päivässä. Nyt on vain ilma kovin harmaan vihreä. Aurinko ei paista mutta onneksi ei sada.

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)