perjantai 9. kesäkuuta 2017

Liiku, liiku, liiku

Tämä on ollut kyllä outo päivä. Heräsin jo todella aikaisin ja olen hoidellut asioita. Olen ollut ahdistunut, ahdistunut ja ahdistunut. Sitten päätin katsoa Yksisarvisilta viestin.
Ja sehän oli :

EXERCISEJuokse, kävele, ui tai muulla tavoin liikuta kehoasi. Se antaa sinulle enemmän energiaa ja hyvää oloa.
Harjoittelu auttaa sinua hengittämään syvään, mikä taas kehosi tuntemaan olevansa hereillä ja elossa. Syvähengittäminen voi tuoda mukanaan uusia ideoita tai vastauksia kysymyksiisi. Tämä kortti kehottaa sinua harjoittelemaan useammin niin saat vietyä elämäsi uudelle tasolle.
Joskus sinua ei varmastikaan huvita liikkua koska olet väsynyt, pitkästynyt tai kiireinen. Tällöin pienikin aktiviteetti voi auttaa sinua voimaan paremmin. Liikkuminen auttaa myös nukkumaan paremmin. Liikkuminen on hauskempaa ystävän tai vaikkapa koiran kanssa. Liiku joka päivä jotenkin!
***

Tämä osui taas kuin naulan kantaan. Olen huomannut että päiväunien sijaan pieni kävelylenkki usein piristää ja siitä saa energiaa. Nytkään en aio lähteä minnekään kauas enkä pitkäkestoiselle lenkille, mutta pieni happihyppely tekee kutaa.
En ole vielä päässyt pyöräilyn makuun. Ostin viime kesänä itselleni uuden pyörän. Sillä on kiva ajella. Nyt se on varastossa enkä saa sitä otettua esiin.
Kahvakuula pölyttyy tuolin alla. Se on oikea kammotus. Koriste- esine, kuten Maljojen Ritari vitsailee.
Aamulla menen ensimmäiseksi vaakalle. Huh huh. Siitä varmaan tämä outo päiväni alkoi mennä vinoon. Puntari näytti kohti taivasta ja minua ei naurata. Olen miettinyt ylimääräisiä kilojani koko päivän. Ehkä pitäisi miettiä että niitä ei ole. Jos ne siitä sulaisivat.
Uimaan en ole vielä uskaltanut. Vesi on kylmää ja uimahallien vedessä on vaikka mitä. En edes halua tietää. Järven rannasta löytyi juotikas. Se on ihan varmaan jalassani kiinni jos menen sinne kahlailemaan.
Tästä liikkumisajatuksesta on kuitenkin hyvä pitää kiinni. Joka päivä jotakin niin hyvä tulee. Ainakin parempi se on kuin ei mitään.
Nyt lähden taas ulos. Edes hetkeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)