tiistai 6. kesäkuuta 2017

Tiistain Narri

Huomenta!
Tuntuu kuin tämä olisi toinen maanantai. Uuden alussa ollaan. Pöytään nousi NARRI


"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."

 Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."

  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.

  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Voi, olipa osuva kortti jälleen kerran. Suunnittelin tässä nimittäin "elämänmuutosta." Ja kaikkien elämäntapaterveysblogien mukaan se pitää tehdä pieni asia kerrallaan. No katsotaan miten hommat etenee. Nyt ainakin aurinko paistaa heti aamusta jo, joten ehkä tänään yritän tehdä myös velvollisuuksia sekä jotenkin...piristyä! No nyt on aikaa kiireettömään aamukahviin.
Eilen kiireetön aamukahvi oli mökillä. Satoi vettä oli rauhallista. Mutta oli myös yksinäistä ja synkkää. Lähdin sieltä pois. Tänä aamuna haluaisin taas olla siellä. Välissämme on kuitenkin 100km ajoa. Ei niin paha, mutta....

Ihanaa päivää Sinulle! Mitä sitten ikinä teetkin :-)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)