torstai 1. kesäkuuta 2017

Vuositarot 2017/ KESÄKUU

Huomenta!

Tämän kuukauden teemakortiksi nousee SAUVOJEN 10. TORJUNTA- torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus-

Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa, tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteitasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaasi ja elämänenergiaasi. Torjuttuina nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi tai väkivallaksi. Jos tälle aggressiolle ei löydy ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa - myös sairastumisena.

Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi - lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja -rajoituksista.

Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemasssa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!

On asioita joita olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!

Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.
***
No onpa mielenkiintoinen kortti kaiken kaikkiaan. Nythän pitäisi energiat olla huipussaan, kun kesäloma alkaa ja kaiken pitäisi olla hyvin? Väkisinkin tästä tulee mieleeni työasiat, sille ei voi mitään. Eroan nimittäin töistä ja jäänkö sitten aggressiivisena kotiini eristäytymään? No en nyt aio, mutta jotain erikoista nyt on meneillään. Tai on tulossa. Tai meinaa tulla ja tämä kortti on varoitus!

Avoimin mielin kesäkuulle! Pitkästä aikaa olen kesäkuussa jo lomalla ja saan nauttia valoisista kesäöistä. Se juuri kesäkuussa on parasta! Mikä Sinua kesäkuussa puhuttelee? Minua puhuttelee valo.

Ihanaa kesäkuuta Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)