keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Hmmm...keskiviikko

Huomenta!

Tänään tätä: MIEKKOJEN 9. JULMUUS


-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 


Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn.


Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.


Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin. 


Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämän hetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.

Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennenkuin kykenet pääsemään siitä eroon.

Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?

Nosta kortti minkälaista elämäsi olisi, jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet? (Sauvojen 2. Herruus)


"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."

Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen.


***

SAUVOJEN 2. HERRUUS

-Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti-
 
Tämä kortti kuvaa kykyä käyttämään sitä tulienergiaa, joka heräsi sauvojen ässässä. Kortti symboloi uusien asioiden oppimista ja kykyä toimia aktiivisesti mutta hallitusti. Kortti kertoo luottamuksesta ja ulkoisesta kuin sisäisestäkin tasapainosta. Se kuvaa energiaa, joka etsii jatkuvasti uusia muotoja ja tapoja ilmentää itseään ja kehittyä. 
 
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."

Tiedätkö, mitä perimmiltäsi haluat? Osaatko ottaa johdon käsiisi erilaisissa tilanteissa?

Olen sisäisesti tasapainossa ja osaan kanavoida energiani rakentavaan toimintaan.

***
Mielenkiintoinen parivaljakko. Kuinka juuri luinkaan aamulla naisten palstaa, jossa monet kertoivat heikosta itsetunnosta ja kaikenlaisista ulkonäköpaineista. Ajattelin myös itseäni ja mietin omaa itsetuntoani ja sitä, voisiko se olla parempi.

Aina jotenkin tämä julmuus- kortti tuo vähän erikoisen tunnelman aamuun. Ei se ole paha kortti, sillä pahoja kortteja ei olekaan, mutta kyllä se saa ajattelemaan ja se tietysti osaa varoittaa.

Minulle on jo pienenä iskostettu päähän että minä en ole mitään. Olen huonompi kuin muut, olen huonommasta perheestä kuin ikätoverini ja minun on turha kuvitella olla samoissa atmosfääreissä kuin nämä parempiosaiset ikätoverini. Näin minulle sanottiin ja huomaan vielä monta kymmentä vuotta jälkeenpäivän ajattelevani samalla tavalla. Erityisesti facebookissa. Koen huonommuuden tunteita, sillä ikätovereillani pyyhkii niin hyvin. Heillä on menestyvät ammatit, upeat talot, materiaa ja mammonaa. Lapset ovat tehtynä, kellä aikaisemmin, kellä vähän myöhemmin. Isovanhemmat työntelevät onnellisina lapsenlapsiensa vaunuja ja kaikki ovat yhtä suurta perhettä. No, jokaisella on oma elämä eikä sitä pidä kadehtia.

Usein kuitenkin mietin, missä kohtaa meni väärin? Olen ammatillisesti tuuliajolla, kodin suhteen ihan retuperällä, talodellisesti ahdingossa ja mikä kaikkein pahinta - koen eläväni elämäni parasta aikaa juuri nyt. Silti riudun näissä onnettomissa puitteissa, jotka tekevät minut varsin tyytymättömäksi. En ymmärrä miten ihmisillä on ne kauniit talot tai isot asunnot? Ei jokainen ole voinut saada lottovoittoa. Suomalaisen vastaus on LAINA. Mutta miten heillä riittää maksukykyä? Me asumme tällä hetkellä melko edukkaasti, mutta silti pienillä palkoilla eläminen on kädestä suuhun elämistä. Kaikki menee mikä tulee ja vielä vähän enemmänkin. Siksi minun on todella vaikea kuvitella ottavani lainaa, sillä epäilen suuresti maksukykyäni. Esimerkiksi auton pitäminen on todella kallista. Pystyisinkö luopumaan kesämökistä? Enpä tiedä.

Nämä kortit saavat kuitenkin minut ajattelemaan. Jos lopetan itseni vähättelyn, on tuloksena oman itseni herra. Asiat rullaavat kun lopetan huonommuuden miettimisen. Olen juuri hyvä juuri nyt ja minä riitän. Näin se pitää ajatella, vaikka vaikeaa se onkin.

Tällaisia pohdintoja tänä aamuna. Suoraan sanottuna olen helvetin väsynyt. Siksi kai tämä valituskin.

Hyvää päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)