torstai 2. marraskuuta 2017

Huolen torstai

Huomenta!

Tämän päivän teemaksi nousee LANTTIEN 5. HUOLI

 
- huolet, rahahuolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ulkopuolelle jäämisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen-

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa - yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selvittää seuraavalla tavalla:

Punainen kolmio: oma energiasi on estynyt
Keltainen kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
Vaaleansinen kasvava kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
Musta soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
Sininen ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.

Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.

Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Vain selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.

Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Keiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?

Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.

Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi. 

Elän todellisemmin ja rehellisemmin!

***
 
 - tässä nostamani uusi kortti, mikä muuttuu kun mennään avoimempaan suuntaan:


SAUVOJEN 4. TÄYDENTYMINEN

  

"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.
 ***
Aika mielenkiintoista. Vanhat asiat on saatettava loppuun että uusi voi alkaa. Jännittävää! Tuo JUHLIN ELÄMÄÄ on aika ihanasti sanottu. Sitä pitäisi opetella. Elämän juhlimista, sillä elämä on lahja.

Tällä hetkellä olen toipilaana ja menossa kovasti jo tänään töihin. Eilen illalla minulle tapahtui onnettomuus ja Maljojen Ritari oli sitä mieltä että en vielä menisi töihin. Mutta olen menossa. Haluan kokeilla. Koen olevani sen verran terve että kyllä tämä tästä. En jaksa tätä kotonakaan möllöttelyä.

Olen kokenut elämäni kovin synkäksi viime aikoina. Vuoden pimein kuukausi, oma saamattomuus ja tyytymättömyys yhdessä on melkoinen kombinaatio. Lähitulevaisuudessa siintää pieniä reissuja, irtiottoja arjesta ja tällä hetkellä nekin tuntuvat nyt vain stressaavilta tapahtumilta jotka on pakko suorittaa. Nyt tarvitaan asennemuutosta.

Huudan Yksisarviset apuun!

Brothers and Sisters ja Love from Parents
  
Love from Your Parents Rakkautta vanhemmiltasi 
 

Oli miten oli, vanhempasi rakastavat sinua niin paljon kuin pystyvät, vaikket tuntisikaan sitä aina. Jokainen näyttää rakkauttaan omalla tavallaan, ja jos et ymmärrä vanhempiesi tapaa osoittaa rakkauttaan, voit aina puhua siitä. Vanhempien ja lasten välinen rakkaus ei katoa missään tilanteessa, ja jos keskityt tähän rakkauteen, voit saada sen yhä voimakkaammaksi ja syvemmäksi. Keskity kaikkeen hyvään vanhemmissasi auttaaksesi heitä, ja ole niin rakastava kuin pystyt.



Sometimes family members /take stress out on each other, so you may feel angry or hurt by a brother or sister (or a close friend). Instead of fighting with them, first take a moment. Can you see the best within them? Can you think of a time when you felt a lot of love for them? By thinking and feeling love toward your brothers and sisters, you can all get along better. The more unlovable someone is, the more they need love.

When people get angry at their loved ones, they do so because they don’t know how to control the stress in their life. They might be angry with their teacher or boss and feel like they can’t do anything about it. So, they take the anger out on the people they live with and that might include you. You may do the same thing to your family members without knowing it.

Deep down, you all love each other. Family members always have love, but sometimes this love is hidden by anger. It doesn’t feel good to be angry with your brothers and sisters, even if you have a good reason for the anger. Can you forgive them in the name of peace? Can you be the first one to say “I’m sorry” or “I love you”?

By drawing this card, the unicorns want you to know that your brother, sister, or friend really needs your love and understanding right now. You have the power to help everyone get along.
***
Vanhempien rakkautta- kortti tuli vaikka ei pitänytkään. Se varmasti muistuttaa minua siitä että ei pidä vajota suon silmään. Ei äitinikään niin olisi tehnyt. Eikä isäni. Todennäköisesti he eivät ymmärtäisi mikä minua nyt vaivaa kun tunnen olevani jotenkin kohmeessa. Äitini ei jäänyt asioita murehtimaan, hän porskutti aina eteenpäin, satoi tai paistoi. Isästäni en niin paljon muistakaan, sillä hän kuoli liki 30 vuotta sitten.

Sisko ja veli? Voi että miten ne tähän liittyvät. Mutta tuo teksti avasti mukavasti kortin sanomaa. Minä varmasti kiukuttelen Maljojen Ritarille enkä jaksaisi katsella häntä aina ollenkaan. Sekin ilmeiseti on välillä ihan normaalia, mitä nyt olen vertaistukea saanut.

Voi, tästäpä tulikin pitkä postaus.

Ihanaa päivää Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)