maanantai 8. tammikuuta 2018

Viikko alkaa taas!

Huomenta!

Tänään Yksisarviset muistuttavat meitä - RELAX


 
Relax – Everything’s Okay – Rentoudu, kaikki on kunnossa
 
"Älä huolehdi, asiat tulevat järjestymään. Vaikka tilanteesi näyttäisi kuinka pahalta, tämä kortti kehottaa sinua rentoutumaan ja luopumaan murheista. Elämä järjestää itsensä tavalla, joita meidän on vaikea edes kuvitella. Tulet oppimaan kokemuksestasi, mikä auttaa sinua tulevaisuudessa. Käytä siis tätä aikaa itsesi kehittämiseen vahvemmaksi. Hengitä syvään ja tee parhaasi pysyäksesi positiivisena ja onnellisena, ja muista rentoutua, koska asiat tulevat järjestymään."
***
ja lisäksi teemaksi nousee MALJOJEN PRINSSI


-Halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus, seksuaalisuus, muutos-

Maljojen prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämän tarpeita. Ilma veden elementtiin yhdistyneenä symboloi suurta intohimoa. Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista/ haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.

Kortti symboloi tietoisuutta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista tienä syvimpien toideiden ja tarpeiden tunnistamiseen.

Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin. Arvosta kehoasi yhtä paljon kuin henkisiä arvojasikin.

Mitä salaisia toiveitasi et halua hyväksyä?

Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.

Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Todelliseen menestykseen kuuluvat myös vahvat tunteet ja intohimo. Ne kuvastavat voimaasi ja elämänhaluasi.
***
Aika vekkulia. Varsinkin tuo RELAX- kortti sopii tämän aamun tunnelmaan todella loistavasti! Niinpä hengitän syvään ja pysyn mieleltäni positiivisena.
Viikko uutta aikaa on nyt takana. Olen iloinnut sateenkaaresta, uusista kengistä, ihanista pitkistä kävelylenkeistä ystävieni kanssa...Olen iloinnut tuulesta ja eilen jopa auringosta. Viikkoon on kuulunut myös murheita, epätoivoa ja lannistumista, mutta niistä ollaan nyt selvitty.
Upeaa viikon alkua Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)