maanantai 4. kesäkuuta 2018

Loma loma loma maanantai!

 
-A break from the normal habits
-celebrating a holiday or carnival
-kicking free from the mundane
-excitement and "buzz"
***
Huomenta!
Eikö ole ihana kortti tämä Sauvojen neljä? Laitoin sen tähän vähän suurempana vielä, koska jotenkin tykkään tästä värimaailmasta ja kukkasista ja kaikkea. Ja ihanat kissat <3
Nythän on aika monilla jo loma. Minullakin on. Sukulaiset ovat tulleet pohjoisesta tänne meille päin joten tapaan heitä tänään. 
Ilma on aavistuksen verran viileämpi, mutta se ei haittaa. Tämä on ensimmäisen kokonaisen lomaviikkoni ensimmäinen päivä. Viikonloppu sujui mökillä ja tästä jatketaan nyt taas kotiarkea. Viikonlopuksi palaamme taas mökille. Maljojen Ritarilla ei ole lomaa, joten olemme viikot kotona. En uskalla olla mökillä yksin, nyt kun Viliäkään ei enää ole. Vaikka ei siellä mitään pelättävää ole, niin pelkään silti. Hassu tämä ihmisen mieli. Vilkas mielikuvitus ja synkkä metsä. Mitään muuta ei tarvitakaan.
Ihanaa päivää Sinulle!

5 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaa Sinulle, täällä on myrsky! Ja melko holotna:) Ymmärrän hyvin että yksinolo ei aina innosta. Koira- tai kissakaveri muuttaa jo tilanteen:) Ennen nuorena menin aina mökille kerran kesässä yksin ja olin monta päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irja <3 Täälläkin oli eilen kova myrsky, saas nähdä tuleeko tänäänkin. Ei ole helteistä tietoakaan! Minunkin eräs kaveri (nainen) mökkeili aina perheen mökillä yksin. Hän uskalsi!

      Poista
  2. Mukavaa lomaa Sinulle, täällä on myrsky! Ja melko holotna:) Ymmärrän hyvin että yksinolo ei aina innosta. Koira- tai kissakaveri muuttaa jo tilanteen:) Ennen nuorena menin aina mökille kerran kesässä yksin ja olin monta päivää.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)