sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Ritari


Maljojen Ritari - heinäkuun teemakortti- 

 
Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 


Maljojen Ritarilla on siivet, joilla hän kohoaa korkealle valkoisen vahvan hevosensa selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Astrologisesti rapu viittaa perhesuhteisiin. Rapu on veden merkki. Tässä kohtaa perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä tai jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin. 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
***
Heinäkuussa meille ratsastaa Maljojen Ritari. Kortin tulkinta liittyy vahvasti mukavaan yhdessäolemiseen oman perheen tai läheisten ihmisten kanssa. Useimmat meistä ovat kesälomalla, joten mikäs sen osuvampaa.

Ihanaa heinäkuuta Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)