perjantai 28. syyskuuta 2018

Mökkikausi on ohi!

Niin se vain mökkikautemme on ohi. Kävin eilen ajelemassa mökille edes sun takas. Se oli oikeastaan vain bensankulutusreissu, mutta kaipasin kovasti mökkimiljöötä ja harmittelin kun emme voi enää tilanteesta johtuen viettää siellä aikaa. Toisekseen halusin käydä tarkistamassa että Maurimyrskyn jälkeen kaikki todellakin oli paikoillaan, eikä puita kaatunut mökkimme päälle.

Nytkin Oli todella kova tuuli ja ihme kyllä, laiturimme oli paikoillaan. Soutuvene oli ihan täynnä vettä ja pysyi narun turvin rannassa. Laiturin juureen oli kasvanut soma kärpässieni.


Katselin paikkoja, talvisiivous tehdään vähän myöhemmin. Linnut olivat koittaneet naputtaa saunan terassilla kynttilää, taliahan siinä on. Otin pari pöytäliinaa mukaani pesuun, ja nappasin korkkaamattoman shampoopullon kotiini mukaan. Laittaessani saunan ovea lukkoon ajattelin että mikäs tässä olisi saunaa lämmitellessä, jos se vain olisi mahdollista. Tuuli ei sopinut mökkipihaamme, joten siinäkin olisi ollut siedettävää olla.

Haluaisin ruokkia lintuja, mutta luulenpa että se ei ole mahdollista. Niitä pitäisi ruokkia sitten koko talven yli. Kerran viikossa mökillä käynti talvisin on mahdottomuus. Hmmm....mikä lienee järkevintä. Toisaalta ruokkiminen ruokkisi sitten jyrsijäkantaakin...


Samettiruusut jaksavat kukkia yhä! Ja miten minä moitinkaan taimien olemattomuutta kun ostin ne. Ovat olleet kestäviä, hyviä taimia. Saunan terassille aion ostaa ensi keväänä ahkeraliisoja. Pelkästään. Ne viihtyvät siellä.

On oikeastaan ihanaa, kun on tuollainen mökki olemassa. On jotain mitä keväällä taas odottaa!

2 kommenttia:

  1. Tämä kesä oli paras ikinä. Haikeana kesän joutuu hyvästelemään.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)