perjantai 21. syyskuuta 2018

Rento perjantai

Huomenta!

Rento meininki jatkuu, sillä jälleen Yksisarviset kehottivat minua nostamaan RELAX- kortin. Nostin varmuuden vuoksi vielä toisen kortin, jotta näemme mihin suuntaan energiat virtaavat. Sieltä tuli PRACTICE

RELAX


Relax – Everything’s Okay – Rentoudu, kaikki on kunnossa
 
"Älä huolehdi, asiat tulevat järjestymään. Vaikka tilanteesi näyttäisi kuinka pahalta, tämä kortti kehottaa sinua rentoutumaan ja luopumaan murheista. Elämä järjestää itsensä tavalla, joita meidän on vaikea edes kuvitella. Tulet oppimaan kokemuksestasi, mikä auttaa sinua tulevaisuudessa. Käytä siis tätä aikaa itsesi kehittämiseen vahvemmaksi. Hengitä syvään ja tee parhaasi pysyäksesi positiivisena ja onnellisena, ja muista rentoutua, koska asiat tulevat järjestymään."

PRACTICE
 
 
"Paras tapa oppia olemaan hyvä jossakin, on harjoitella, harjoitella ja harjoitella, kunnes onnistut. Harjoitellessasi joinain päivinä tunnet itsesi vahvemmaksi kuin toisina ja huomaat, että taitosi paranevat mitä enemmän niitä käytät. Muista siis olla kärsivällinen. Tulet myös nauttimaan itsestäsi enemmän kehittyessäsi ja oppiessasi uusia taitoja."

***

Olen taas erittäin kiitollinen näistä viesteistä. Ihanaa, kiitos Yksisarviset! Tänään on sitäpaitsi perjantai ja kaksi vapaata edessäpäin. Kyllä nyt kelpaa!

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)