maanantai 1. heinäkuuta 2019

Kirppislöytöjä!

Pitkästä aikaa kävin mökkiloman kuluessa myös kirpputorilla! Ja sehän kannatti!

Mukaani lähti tämä taulu:


Tällä oli hintaa 20,- mutta loossista sai kaikki puoleen hintaan joten sain sen kympillä. Silti se oli mielestäni hieman hintava, eikä kirjain N edes ole ihan minun aikakauttani vaan uudempi. Maljojen Ritari ei pidä tästä taulusta yhtään, joten lupasinkin sen laittaa vaikka ulkohuussiin!

Seuraavat löydöt olivat nämä Sarpanevan Punkkulasit 5,- kappale. Aivan ihanat! Minulla on ollut isommat Ölkky- mallit joskus, mutta ovat menneet rikki. Nyt saamme juoda marjamehua Maljojen Ritarin kanssa ihanista laseista.



Nämä söpöt kiinalaiset munakupit lähtivät kahdella eurolla. Nämä ostin ihan Maljojen Ritarin takia, sillä hän tykkää syödä välillä munaa löysänä kupista. Kotoa opittu tapa. Meillä ei koskaan kananmunia tuollatavoin syöty, mutta pitäähän sitä mökillä olla omat munakupit, kaiken varalta!



Tämä ihan, ihan ihana Partyliten tuikku lähti mukaani 6,- voi että mikä löytö! Olen ihan lumoutunut. Pidän kaikesta tällaisesta! Siinä on jo tuikkua polteltu, heti vaan kun on voitu!



Tämä Villeryn muki lähti mukaani ainoastaan siksi, että se maksoi euron ja oli melko hyväkuntoinen. Mökillä on hyvä olla vähän kaikenlaisia mukeja, en ole kuitenkaan kerännyt sinne mitään kokoelmaa, vähän riittää kyllä.




Sokerina pohjalla oli tämä Sagaformin oravalautanen. Sen sain 7,- hintaan. Tämän näin ensimmäiseksi, mutta epäilin jo hinnankin vuoksi. Lisäksi en ole kovin hanakka pähkinöiden syöjä. Mutta voihan tähän laittaa muutakin! Voi että, tykkäsin tästäkin kovin.


Nämä kirpputorilöydöt kyllä piristivät päivääni pitkäksi aikaa! Ihanaa välillä käydä jossain muualla kirppiksellä, kuin oman kodin lähellä olevissa. Myös hinnat olivat kohdillaan. Tuota Nukketaulua kyllä kadun, mutta mitäs siitä. Olisi se kymppi voinut mennä johonkin vielä älyttömämpään.

1 kommentti:

  1. totta, mukavaa kierrellä kirppareita eri paikkakunnilla. tuo oravavati ihku!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)